nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
Uverim Froomovi, ale len ak v Alpach nebude drtit ako minulu sobotu.
toto je velmi velmi naivny pohlad na vec
krvny doping je stale najbezpecnejsia forma "doplnania energie", ak maju osetrene aby ich nikto nerusil hh
inak dnes to zial Peto dost pokaslal, jednoznacne mal byt v tom brejku aj on (alebo minimalne dakto z cannondale, takto velka skupina a nemat tam nikoho, velka takticka chyba)
žiaľ takýto komentár by som čakal skôr niekde kde ľudia cyklistike skôr nerozumejú ako tu!
ok, pokial nechce este daco vyhrat tak nemusel
ak si chceli dat dnes pianko tak ok, ale podla mna mohli vyuzit sancu, nemaju sa preco setrit na zajtra
Viac ako pravdepodobné.
no jo, Mont Ventoux na konci 242km etapy je ťažká pohoda...
nie si sam
zajtra sa mozno rata s velkou skupinkou pred zberakom a naslednym zrusenim limitu
Pravdepodobne zdravotná indispozícia. SKY išiel netakticky na hrane, čo oslabilo tím. Froome mohol dôjsť do cieľa s Portem o tú minútku neskôr. Na rovine ju potom stratil v súboji tímov so Saxom. Ale to sú iba polemiky a dohady z mojej strany. Dnes tá 20 kilometrová kľukatá kopa šutru posiata karavánmi veľa napovie. Mohol by sa zopakovať súboj ala Armstrong-Pantani. http://www.youtube.com/watch?v=_bMBTRqctF0