Zdravím, dneska som si bol vyskúšať jakľofský bicykeľ keďže sme tam neďaleko išli s rodinkou na výlet tak reku zoberem aj bike a skočím tam. Ale stala sa mi tam taká nepríjemnosť. Keď som išiel po takom s miernejších kopčekov tak mi praskla reťaz, radiť viem šak už nejaký ten maratónik za sebou mám... toto sa mi stalo prvý raz, iba tak, keď som radil. Hovorím bol to mierny kopec a bol som si vedomý toho že tam radiť nebude najlepšia voľba ale potreboval som to. Toto mi pripadalo ako keby tá reťaz bola z plastu... myslíte že to pôjde vyreklamovať? a ešte jedna vec... prehadzovačku mám Deore XT shadow a teraz keď som ju kontroloval tak mala tá kladka takú 2mm vôlu myslíte že to bude z toho? predtým som nepozeral či má nejakú vôľu, a je bezpečné s tým ďalej jazdiť? Už mi to ide na nervy dal som za bajk 1700 eur a neviem že či sa mám smiať alebo plakať reťaz inak KMC 10x...
Tú KMC X10 som mal, nejako extra dlho aj tak nevydržala (v zmysle natiahnutia na úroveň kedy už skákala), že nová stojí 35€ v nejakom obchode nič neznamená...
Rovnako poslúži aj reťaz za 14€ ak by si chcel nejakú lacnejšiu 10 rýchlostnú.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
2. robit z jednej pretrhnutej retaze vedu ?!
3. nova retaz stoji 20 EUR ...
Rovnako poslúži aj reťaz za 14€ ak by si chcel nejakú lacnejšiu 10 rýchlostnú.
Skontroluj či nie je aj niekde inde načatá...