Zákaz vjazdu bikerom, ktorý som Boh mi odpusť nerešpektoval a o 2 km neskôr obraz našich hôr.
Dúfam len, že takých "hajzlov" ako som ja ktorý nerešpektujú tieto zákazy je čo najmenej, lebo ani predstaviť si neviem, čo viac by mohlo zničiť prírodu a lesné chodníčky, ako bicykel....
To mi pripomína ako sme tiež minule s kamošom prešli cez rampu a asi po 100m šlapania po lesnej ceste sme vyšli na čistiku,kde bol veľký van "lesná stráž" a vedla toho chlapi grilujú...a keď sme šli okolo tak na nás kričia:"chlapci a povolenie máte???" ...
To mi pripomína ako sme tiež minule s kamošom prešli cez rampu a asi po 100m šlapania po lesnej ceste sme vyšli na čistiku,kde bol veľký van "lesná stráž" a vedla toho chlapi grilujú...a keď sme šli okolo tak na nás kričia:"chlapci a povolenie máte???" ...
Presne toto sa mi minuly tyzden stalo... Akurat ze tam bola Lada Niva a boli to lesnici...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Prva 1000 tohto roka sa stala minuly pondelok. Odvtedy som este 100km pridal.
Snad sa este 1000km do konca leta podari.
Dúfam len, že takých "hajzlov" ako som ja ktorý nerešpektujú tieto zákazy je čo najmenej, lebo ani predstaviť si neviem, čo viac by mohlo zničiť prírodu a lesné chodníčky, ako bicykel....
Niečo podobné sme už videli s Drashom.
Polícia zasa pomáha a chráni: Nič netušiaceho dôchodcu zmlátilo komando.
Kotlebovi sa podarilo zablokovať predaj obecnej pôdy rómom za 66 centov / m2, pričom bielym obyvateľom obec predávala pozemky po 4 eurá / m2.
dve správičky, že ako to myslím. (dve z milióna? Alebo miliardy?)
Už aj tu všetko spilujú
Presne toto sa mi minuly tyzden stalo... Akurat ze tam bola Lada Niva a boli to lesnici...
Mal si radsej kupit kluky ako ist na pohar