Dobry den, mal by som jednu otazku. Mam full allmountain bike, obidva zdvihy 140, chcel by som sa spytat ci by bolo mozne k prevodom 2x9 pridat dopredu jedno koliesko naviac a prerobit tak bike na 3x9 prevodov. Som amater a nevyznam sa moc do bikov, preto sa pytam ci je to realne mozne, alebo je to blbost. Dost casto sa mi stava ze cestou spat z nejakeho vyjazdu by som potreboval tazsie prevody,.. viem ze ten bike nie je xc a neni urceny na to aby mal tazke prevody, ja len ci by to slo, a kolko by to asi stalo, dakujem
Podľa toho aké tam máš kľuky. Na niektoré ide nahodiť veľká píla, na iné nie. Tiež by si musel asi zmeniť predný prešmykač a radenie. Ale okrem ceny to určite problém nie je.
Prešmyk, kľuky aj radenie vyzerajú 3 rýchlostné nastavené na 2, ale nech to ešte niekto potvrdí, takže ti stačí kúpiť len veľkú pílu. Tú by som skúsil pozrieť aj tu v bazáre a hotovo. Zhodíš rockring, nahodíš pílu a jazdíš. A pravdepodobne ti bude treba ešte dlhšiu reťaz.
Mozno by bolo jednoduchsie na zaciatok proste prehodit 36 pilu za 38, mozno by ti to stacilo. Popripade som pocul aj o borcoch co jazdia v predu 28T+40T pily s kazetou 11-34T. Len teda neviem aky si nadupany a kde jazdis, aby ti to zase potom nebolo cele moc tazke v terene.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Napr. niečo takéto http://www.mtbiker.sk/bazar/komponenty-kluky-a-prevodniky/179010/predam-prevodniky-rockringy.html a máš to. Možno by som aj tú 36 pílu vymenil za 32.