kto chce lacnu prilbu, tak moze navstivit metro (neviem, ci aj ine, ako v ivanke pri dunaji)... dnes som tam kupil prilbu giro encinal za skvelych 116,62 sk...
ono mu este asi nik ani nepovedal ze tu prasknutu mu pri reklamaci zoberu ...takze treba ratat este raz... vstupny naklad : 2000,- , doplatok za vymenu prilby : 1000,- , startovne na maraton : cca 450,- + doprava nieco zhltne...takze suma somarum = 3450,- + peniazky za brufeny ktore budes tlacit do hlavy aby ta uz tolko nebolela...
takze, cakal som nejake taketo odpovede: ved som aj napisal "a teraz ma mozte ukamenovat"
to drotar: no neviem, az si cital podrobne, si si mohol vsimnut, ze nova bude o tyzden
to matt: o reklamacii tam nebolo ani reci, vola sa to vymenny program gira
EDIT: tymto mojim (podla martina ) megalolom som chcel dokazat neznalym, ktory nemaju prilbu, ako je ju dobre mat, a este lepsie, ked je od gira
tymto uzatvaram tento moj post
Nosim GIRO ale mna by ani nenapadlo ju zo spekulativnych dovodov rozmlatit a nasledne reklamovat a pripada mi to scestne davat taketo navody ostatnym bikerom
o to sa neboj, musia to uznat aj keby nechceli, ved je na nej taka prasklina, ze sa to zacne hybat pri malom posobeni prstov
a este ako som spominal, predavac tam bol tiez (na maratone), takze tak a boli tam(vo velosvete) tusim predo mnou tiez nejaky dvaja, alebo jeden, tiez sa vytrepali na maratone
to drotar: moj pripad nebol umyselny, iba som bol v zlom case na .....
a co sa tyka rady inym bikerom, som napisal v EDIT-te
no, tak neviem kto to tu uz posielal, co sa tyka toho zarucneho listu giro/bell
(len doplnam, ze ja som uz tiez dostal taky zarucak-vid priloha a ten co som mal pred tym bol stary - stara prilba model 04, tak preto tam bolo iba to giro)
ehm pripada mi ta prilba taka... ako keby bola z ´nárazuvzdorného plastu´
na prilbe by som radsej nesetril a cely ten obchod mi pripada taky... divny, dokopi nic kvalitne tam neni, radsej by som sa obrezrel po dacom takomto 661 six full comp, popripade nejakej bell ke aj ked sa na ne dost blbo zhana silt, ale rozhodne lepsie ako nic
som zistoval co za obchod, a je to velkoobchod, a cena moze byt aj preto taka lebo je uplne bez farby, videl som uz nejaky podobnu, a nevyzeralo to zle, tak pojdem to asi omrknut.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Martinux ak nemas na prilbu daj vediet poskladame sa ti
to drotar: no neviem, az si cital podrobne, si si mohol vsimnut, ze nova bude o tyzden
to matt: o reklamacii tam nebolo ani reci, vola sa to vymenny program gira
EDIT: tymto mojim (podla martina ) megalolom som chcel dokazat neznalym, ktory nemaju prilbu, ako je ju dobre mat, a este lepsie, ked je od gira
tymto uzatvaram tento moj post
a este ako som spominal, predavac tam bol tiez (na maratone), takze tak a boli tam(vo velosvete) tusim predo mnou tiez nejaky dvaja, alebo jeden, tiez sa vytrepali na maratone
to drotar: moj pripad nebol umyselny, iba som bol v zlom case na .....
a co sa tyka rady inym bikerom, som napisal v EDIT-te
(len doplnam, ze ja som uz tiez dostal taky zarucak-vid priloha a ten co som mal pred tym bol stary - stara prilba model 04, tak preto tam bolo iba to giro)
http://www.bike-eshop.cz/bryle-bbb/bryl ... ide-bsg-21
no, kupil som juvexy ale moc spokojny nesom, ked sa nezahmlievaju tak skrabu na nose, holt, asi za 6 stovak poriadne okuliare nekupis ... :-/
TU KLIK
na prilbe by som radsej nesetril a cely ten obchod mi pripada taky... divny, dokopi nic kvalitne tam neni, radsej by som sa obrezrel po dacom takomto 661 six full comp, popripade nejakej bell ke aj ked sa na ne dost blbo zhana silt, ale rozhodne lepsie ako nic