Viem ze to tu uz bolo spomenute, ale rad by som sa spytal ake mate prilby a ake mate s nimi skusenosti, popripade aku by ste mi odporucili tak do 2500 Sk, rozmyslam nad Giro Havoc je to dobra volba? neviete mi este povedat aky je rozdiel medzi MTB prilbami a sportovymi prilbami, okrem ceny ).....vdaka za kazdy prispevok
keby tu niekde na okolí MET mali...
niektorí píšu, že im sadlo Giro Hex M a MET Kaos L, ja som tak na hrane, tak asi by som išiel do toho L
meral som ešte raz hlavu, 57, ešte keby som dal v zime čiapku, tak tá M už bude aj malá
teraz mám nejakú Brendu z exisposrtu, tá je tiež L
však za tú cenu, keby nesadla, tak predám za 60 € v pohode
Nejakú prilbu do 25-30€ viete poradiť? Skúšal som všelijaké okolo tých 15-20€ ale nesedeli mi dobre na hlave, tie drahšie už hej ale neviem ktorú by som mal brať.
Objednal som tu kaosku UL, takze som zvedavy, ked pride. Chcel som biely bike, no mam nakoniec c/m, tak aspon prilba bude biela. ......ak ovsem sadne na makovicu
...ak nie ponuknem na predaj.
(uwwwdiky za typ )
Niektori sa pytali na to, kde maju METky --> Intersport
Nejakú prilbu do 25-30€ viete poradiť? Skúšal som všelijaké okolo tých 15-20€ ale nesedeli mi dobre na hlave, tie drahšie už hej ale neviem ktorú by som mal brať.
Neporadim ti sice prilbu do 30Eur, ale nebude to daleko. Dlho som jazdil s prilbou z Lidlu, ale prisiel cas na nieco poriadne. Skusal som po obchodoch vselico, nic mi nesedelo optimalne, vacsinou sa mi zdali prilby siroke a kolisali sa z boka na bok - a to nemam maly obvod hlavy - 58-59 cm. Podla hodnotenia v skupinovom teste Velo som tu na inzerat kupil prilbu Bell Variant, ktora je fakt dobra, ale zial velkost L mi bola troska velka a v terene mi padala do cela... (preto ju teraz znova v bazare predavam za 40E). Tak znova do obchodov. Samozrejme som zacinal vzdy od najlepsich (rozumej najdrahsich), az kym som neskoncil u Specialized Aligned Max za 37 Eur, ktora mi ako prva prilba na svete sadla uplne DOKONALE! Az som sa osival ze kupujem najlacnejsiu prilbu tejto znacky, ale sadla tak dobre ze snobizmus isiel bokom. Naozaj mozem totalne doporucit!
Edit: je to taka ista prilba ako Specialized Align, ale pre vacsie hlavy.
Farebne a dizajnovo spĺňa moje požiadavky (dokonca aj cenovo ) akurát otázka je či bude dostačujúca. Jazdím 70%terén a 30%asfalt ale po posledných výjazdoch kde som si miestami frčal 70tkou uvažujem nad Dobrou prilbou čo niečo vydrží a bude dobre sedieť.
Aurát hľadám obchod na východe kde by ich mali nech si vyskúšam veľkosť a či budú vyhovovať.
Vďaka za skúsenosti. Prípadne iné návrhy čo kúpiť.
Neviete mi niekto poradiť kde by som mohol kúpiť náhradné (rovnaké ako pôvodné) vankúšiky, ktoré sú prichytené v prilbe pomocou suchého zipsu? Konkrétne potrebujem také, ktoré sú v prilbe Giro Athlon.
Zdravicko panstvo, snazim sa najst nahradne 'pads' pre Giro Animas cca 2007, okrem eBay to neviem nikde trafit, nejaky SVK/CZ obchod to nema? Normalne sa neviem pregooglit, a popravde ani neviem klucove slova, ako sa to povie po slovensky? ...mozno nejaky tip na internetovy obchod kde maju 'vsetko' - nemam prehlad, cez web kupujem minimalne
Zdravicko panstvo, snazim sa najst nahradne 'pads' pre Giro Animas cca 2007, okrem eBay to neviem nikde trafit, nejaky SVK/CZ obchod to nema? Normalne sa neviem pregooglit, a popravde ani neviem klucove slova, ako sa to povie po slovensky? ...mozno nejaky tip na internetovy obchod kde maju 'vsetko' - nemam prehlad, cez web kupujem minimalne
Co sa tyka nahrad, neviem ci to nie je len na objednavku (ak vobec sa to da zohnat)....hmm...skus sa pripadne obratit na chillisbike tam maju Giro prilby, ze ci tam maju aj taketo nahradne vecicky, alebo ci by ti ich vedel objednat...
Ked som to zhanal ja asi na 4 roky stary model od MET, tak mi to predajca u dovozcu objednal, ale pouzit sa to nedalo. Dovozca asi nerozoznal rok vyroby. Nasledna odpoved bola, ze to uz na SVK nezozeniem, tak som ani nezhanal. Kupil som dalsiu prilbu, ale MET to uz nebola:)
Ked som to zhanal ja asi na 4 roky stary model od MET, tak mi to predajca u dovozcu objednal, ale pouzit sa to nedalo. Dovozca asi nerozoznal rok vyroby. Nasledna odpoved bola, ze to uz na SVK nezozeniem, tak som ani nezhanal. Kupil som dalsiu prilbu, ale MET to uz nebola:)
To bola ale zrejme chyba/ochota dovozcu/predajcu, ja som si teraz objednal nahradne pads do Kaos UL a MET to mal pekne zabalene v original krabicke, takze predpokladam ze to standardne k prilbam vedia dodat, ak sa objedna spravny diel...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
niektorí píšu, že im sadlo Giro Hex M a MET Kaos L, ja som tak na hrane, tak asi by som išiel do toho L
meral som ešte raz hlavu, 57, ešte keby som dal v zime čiapku, tak tá M už bude aj malá
teraz mám nejakú Brendu z exisposrtu, tá je tiež L
však za tú cenu, keby nesadla, tak predám za 60 € v pohode
...ak nie ponuknem na predaj.
(uwwwdiky za typ
Niektori sa pytali na to, kde maju METky --> Intersport
Neporadim ti sice prilbu do 30Eur, ale nebude to daleko. Dlho som jazdil s prilbou z Lidlu, ale prisiel cas na nieco poriadne. Skusal som po obchodoch vselico, nic mi nesedelo optimalne, vacsinou sa mi zdali prilby siroke a kolisali sa z boka na bok - a to nemam maly obvod hlavy - 58-59 cm. Podla hodnotenia v skupinovom teste Velo som tu na inzerat kupil prilbu Bell Variant, ktora je fakt dobra, ale zial velkost L mi bola troska velka a v terene mi padala do cela... (preto ju teraz znova v bazare predavam za 40E). Tak znova do obchodov. Samozrejme som zacinal vzdy od najlepsich (rozumej najdrahsich), az kym som neskoncil u Specialized Aligned Max za 37 Eur, ktora mi ako prva prilba na svete sadla uplne DOKONALE! Az som sa osival ze kupujem najlacnejsiu prilbu tejto znacky, ale sadla tak dobre ze snobizmus isiel bokom. Naozaj mozem totalne doporucit!
Edit: je to taka ista prilba ako Specialized Align, ale pre vacsie hlavy.
http://www.cykloplus.cz/prilba-merida-mg3-black-green/d-6351/
Farebne a dizajnovo spĺňa moje požiadavky (dokonca aj cenovo
Aurát hľadám obchod na východe kde by ich mali nech si vyskúšam veľkosť a či budú vyhovovať.
Vďaka za skúsenosti. Prípadne iné návrhy čo kúpiť.
EDIT: pokukujem aj po tejto http://www.mtbiker.sk/bazar/prislusenstvo-prilby/178252/giro-livestrong-lxl.html&
ALe niesom si istý či to nieje skôr cestná prilba.
Co sa tyka nahrad, neviem ci to nie je len na objednavku (ak vobec sa to da zohnat)....hmm...skus sa pripadne obratit na chillisbike tam maju Giro prilby, ze ci tam maju aj taketo nahradne vecicky, alebo ci by ti ich vedel objednat...
Tak super
To bola ale zrejme chyba/ochota dovozcu/predajcu, ja som si teraz objednal nahradne pads do Kaos UL a MET to mal pekne zabalene v original krabicke, takze predpokladam ze to standardne k prilbam vedia dodat, ak sa objedna spravny diel...
Tu nahradu si potreboval, pretoze nekvalita, ci?