ked som isiel vcera peso z Marianky, kde som bol pozriet Zimny maraton, a vracal som sa cez Malinsky vrch do Race... tak som si spomenul na jeden stary singletrack, ktory som poznal ako prejazdny cca z roku 1985. Chcel by som sa ist nan buduci vikend pozriet...
Otazka znie, su ochotni bratislavski bikeri v pripade, ze by sa dal spojazdnit, urobit na nom nejake brigady... asi bude treba pilit stromy, odpratavat spadnute haluze, mozno i mensie zemne prace - uprava chodnika...
Ak by bol zaujem o obnovu tohto singletracku, dajte mi vediet, a pozriem sa, v akom je stave, pripade urobim foto dokumentaciu.... Inak ten singletrack ma uctihodnu dlzku 7,9 km !!! Ak by sme ho dali dokopy, tak som ochotny ho i zlegalnit a vyznacit ako oficialnu cyklotrasu.....
posledný komentár: 15. 8. 2025 o 12:39
no a tu to niekde asi začína
ak je možnosť zmestiť sa a v pohode vyhnúť vyhýba sa ten čo ide dole.. jednak sa mu lahšie nasadne a pokračuje, ideálne len pribrzdí (čo ten horekopcom už nemože a keby aj tak stojaceho neobieham v 30-40ke) a pokračuje, vo vyššej rýchlosti sa lahšie drží horšia stopa..
situáciu kedy by mal vyslovene zjazdár prednosť si neviem predstaviť
tu nejde len o cerovku ale všeobecne
dartmoor prednosť dáva VŽDY ten čo ide dole!
S tým zjazdom nemáš pravdu. Ja mám radšej Cerovku smerom hore ako dole. Mám radšej stúpania ako zjazdy.
Cerovka nie je zjazdárska trať. Zjazd si vychutnaj na Rohatke. Tam máš prednosť smerom dole
cierny bell ksilt
Priatelia, nespravajme sa k sebe ako ***** Jednoducho, cerovka je uz hustejsia, neda sa na nej drtit na neprehladnych usekoch. Spomalit musia obaja. Prednost je podla aktualnej situacie a spomalit musia obaja.
Pokial budeme k sebe ako ludia, nemusime sa tymto zaoberat.
nevidim maliny cez neho
v sobotu som prešiel cerovku "z dola hore"
dobré, pekné, fajn = pochvala