Ak máte pripomienky k vzhľadu, farbám, písmu, alebo niečo nefunguje ako má, prosím napíšte o čo ide a verziu vášho prehliadača, operačný systém a rozlíšenie obrazovky. Predpokladám, že sa design ešte bude doľaďovať najbližšie dni, podľa pripomienok.
Vďaka
Doteraz to tiež fungovalo, sám som to pár krát využil ako externú pamäť
Podpora schyzofrénie?
ide mi to iba cez odpovedat v teme...lebo inac tu ziadne ze citovat nemam
2. mne blbnu tie tlacitka s cislami, ked sa chcem v nejakej teme prepnut dalej :
napr. otvoril som si tuto temu ( Nový design MTBiker.sk 2013 ) precital som si prvy prispevok o aktualnych zmenach a chcel som hned prejst na poslednu stranu s prispevkami. Ale na ikonky s cislami 1,2,3,4 ( vpravo hore nad prispevkami ) sa nedalo kliknut, ziadna reakcia. Ale dolne , ktore sa nachadzaju na 1.strane dole, tak tam som mohol bez problemov kliknut na vsetky cisla.
3. Podobne aj spat, ak som teraz na poslednej strane s prispevkami a chcem sa vratit na 1. stranu alebo napr. na 3.stranu, tak dolne ikonky mi funguje a horne nie.
( XP, google chrome)
1. Preco je tlacitko lupy v modrej farbe? Nikde inde na webe som na modru nenarazil.
2. Nadpisy (Rychla odpoved, Kto je pritomny, Moderatori) maju font s natlacenym pismom na seba (natesno). To mi reze oci
Ale ocividne sa to este ladi, tak som zvedavy ako sa to bude vyvijat
ide mi to iba cez odpovedat v teme...lebo inac tu ziadne ze citovat nemam
tie ikonky (nahlásiť príspevok, citovať, poslať ss) sa objavia keď prídeš mišou na úroveň dátumu toho príspevku
EDIT: objavia sa keď prídeš myšou na príspevok nie len nad dátum