Ak máte pripomienky k vzhľadu, farbám, písmu, alebo niečo nefunguje ako má, prosím napíšte o čo ide a verziu vášho prehliadača, operačný systém a rozlíšenie obrazovky. Predpokladám, že sa design ešte bude doľaďovať najbližšie dni, podľa pripomienok.
Vďaka
Edit: Chrome na Androide? Ten som teraz skusal a neviem to zreprodukovat.
a aj teraz mi 95% textu podciarklo cervenou, hmmm
btw, z toho fontu ma bolia oci, ten stary bol lepsi. vlastne vsetko stare bolo lepsie:
ale mne je to jedno, ja som na zle karmy z inych for zvyknuty.
Tak ju máš
Aha, už jednu tiež máš
capulo - respektujem tvoj nazor, ale nesuhlasim s nim. Ja pouzivam mobil povacsine za pohybu a vtedy to zoomovanie, posuvanie a podobne nie je vhodne. Potrebujem mat minimum informacii na obrazovke a jeden smer citania. Scrollovanie je velmi rychle, hore-dole sa dostanem za menej ako sekundu. Ked potrebujem klikat, potrebujem plochy, nie male textiky (preto tie ikony pri prispevkoch nie su pre mobil optimalne, beriem). Takyto je trend a je nan dobry dovod, obavam sa ze si na neho musis zvyknut, lebo coskoro nebudes mat co na mobile robit.
iron.hide gratulujem, si neohrozeny lider co sa tyka negativnych hodnoteni. Asi ani nemusim reagovat na tvoje prispevky, domyslis si.
vezmi si take bike-forum.cz, tam sa nemenil dizajn snad aj vyse 5 rokov, asi aj viac, a stale nema chybu
ale vlastne dobre, ja nemam pravo ti cokolvek hovorit
vezmi si take bike-forum.cz, tam sa nemenil dizajn snad aj vyse 5 rokov, asi aj viac, a stale nema chybu
ale vlastne dobre, ja nemam pravo ti cokolvek hovorit
BF je hádam najhorší web čo existuje, hádam najhorší bol aj v deň vzniku. Ale ak sa ti páči, to ti neberiem