Zravim ludia.
Idem si kupit nejake sluchatka na bajk, beh, prechadzanie sa. Chcem sa spytat, ci ma niekto nazor na sluchatka s mostom poza usi, napriklad taketo http://www.alza.sk/sennheiser-pcx-95-d449887.htm
Ja som si tento tyzden doprial Beats Studio , vybral som si ich na zaklade toho ze uz som ich raz mal , som spokojny , je to ta nova verzia co uz nieje monster beats ale beats, su super , vyhovuju
ja som zase na beatsy prevažne počul názory že hrajú ako 50 eurové slúchadlá napriek tomu že stoja 150 aj keď to nebolo priamo na tento model, hádam že túto tradíciu cenoviek držia pri celej ponuke
Steju suhlasim... az na to ze hraju ako 20 eurove... za 50 mas Fostex TH-5, ktore su na kilometre inde zvukom... skoda len. ze dost ludi na svete nemoze pochopit co je kvalita zvuku... ak by sa niekto chcel presvedcit, nech si radsej miesto Beatsov za 150 euro kupi Fostex TH-7 za 60 + DAC so zosikom, napr. FiiO E07K Andes za nejakych 80, kopne do kompu a pusti si nejaky fajn pesnicku vo FLAC.... dobry den zaruceny
Steju suhlasim... az na to ze hraju ako 20 eurove... za 50 mas Fostex TH-5, ktore su na kilometre inde zvukom... skoda len. ze dost ludi na svete nemoze pochopit co je kvalita zvuku... ak by sa niekto chcel presvedcit, nech si radsej miesto Beatsov za 150 euro kupi Fostex TH-7 za 60 + DAC so zosikom, napr. FiiO E07K Andes za nejakych 80, kopne do kompu a pusti si nejaky fajn pesnicku vo FLAC.... dobry den zaruceny
tiez ti na to mozem napisat len toto
pusti si LP+AV7701+MM7025+ T-15S1+ Canton Reference 9.2 DC alebo HTPC=DXD/DTSMA/SACD enkody s datovym tokom cca 12-15Mbps na nejake Chrono SL 590.2 DC to ja len k tej tvojej vete ohladne ze nemozes pochopit... na kazdeho chlapa sa najde chlap
Myslel som ze sa tu bavime o sluchatkach na bajk Ked chcete meditovat nad hifi, tak na to su ine fora.
Len tak pre zaujimavost poviem, ze mam osobne Sennheiser HD595 a Beyerdynamic DT770 - 80Ohm, k tomu prevodnik Nuforce uDac2 + elektronkovy zosik Little Dot mk III. Poviem len tolko, ze stale nie som spokojny a v kazdej z tychto veci vidim slabiny, ako aj v kombinovani (napr HD595 sa nehodi k tomu zosiku). Ale uz som pochopil, ze hladanie dokonalosti stoji peniaze a je to len o tom, kolko penazi je clovek ochotny investovat. Nikdy nedojde az na koniec, stale bude nieco lepsie a drahsie.
ja osobne mám Sennheiser CX680 a som s nimi spokojný, dobre držia a zvuk so zvukom som tiež spokojný, síce na bike ich nejako nevyužívam kedže ked idem na bike tak väčšinou niekam do prírody a tam mam radšej prehlad o zvukoch prírody skôr ich využívam pri športovaní ako behanie alebo korčule
roys - ech, ja som pravý opak. Dokážem oceniť krásny kľud napríklad večer na lúke s krásnym výhľadom, no keď idem na biku, tak bez hudby by ma to asi nebavilo tak veľmi.
Drasho tak jasne každý jazdí ako ho to najviac baví či s hudbou alebo bez, no ja mám radšej keď počujem čo sa okolo mňa deje a keď už mám pustenú hudbu tak okolie nevnímam takže tak no
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Original k telefonu nemam a tie co mam mi "pistia" do usi... Denne jazdim 70km (cca 3h) to je dosta co mi to ma "pistat"
Tie co mam mi "pistia" do usi... Denne jazdim 70km (cca 3h) to je dosta co mi to ma "pistat"
Okrem toho chcem pocut poradny zvuk - vysky stredy basy a nielen nieco medzi vyskami a stredmi
Idem si kupit nejake sluchatka na bajk, beh, prechadzanie sa. Chcem sa spytat, ci ma niekto nazor na sluchatka s mostom poza usi, napriklad taketo
http://www.alza.sk/sennheiser-pcx-95-d449887.htm
alebo ci radsej brat klasicke stuple do usi?
tiez ti na to mozem napisat len toto
pusti si LP+AV7701+MM7025+ T-15S1+ Canton Reference 9.2 DC alebo HTPC=DXD/DTSMA/SACD enkody s datovym tokom cca 12-15Mbps na nejake Chrono SL 590.2 DC to ja len k tej tvojej vete ohladne ze nemozes pochopit...
Len tak pre zaujimavost poviem, ze mam osobne Sennheiser HD595 a Beyerdynamic DT770 - 80Ohm, k tomu prevodnik Nuforce uDac2 + elektronkovy zosik Little Dot mk III. Poviem len tolko, ze stale nie som spokojny a v kazdej z tychto veci vidim slabiny, ako aj v kombinovani (napr HD595 sa nehodi k tomu zosiku). Ale uz som pochopil, ze hladanie dokonalosti stoji peniaze a je to len o tom, kolko penazi je clovek ochotny investovat. Nikdy nedojde az na koniec, stale bude nieco lepsie a drahsie.
Moj nazor, studiovky by som pod 150e nekupoval.