Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Kamos mi dnes hundral ze pokial mam vodicak ( mam 17 rokov , cize prakticky mozem len z "doprovodom" ktory mam v papieroch mnapisany , ) viem ze jedine mozem skuter , ale hovoril mi ze mozem rovno hned teraz stvorkolku a ze je to jedno aku , je to pravda?
Máš vodičák skupiny B,B1,AM.Štvorkolka do 50cm3 patrí do skupiny AM ak sa nemýlim(ak sa mýlim opravte ma)a nad 50cm3 je to skupina B1 a minimálny vek pre udelenie oprávnenia na AM je 15 rokov a na B1 je 16 rokov.
Či to funguje (párovanie s fónom) a či používaš Torque alebo je nebodaj ešte nejaká lepšia aplikácia. No a nakoniec či je to len taká hračka alebo ukáže aj niečo užitočné.
Parovanie a celkovo fungovanie bez problemov, akurat parovaci kod nebol nikde pribaleny ale v diskusii na dx sa dal najst, cize v pohode. Pouzivam Torque, lepsie som zatial moc nehladal, uz toto je dost v pohode. Daju sa bezproblemov vycitat chyby a aj zmazat. Aplikacia ukazuje celkom zaujimave veci, avsak kolko ti ukaze zavisi skor od modernosti auta ale aj starsie ti ukazu toho celkom slusne. Ukazuje to presne a po aktivovani rychleho prenosu v menu aplikacie je to aj prekvapivo rychle. Jedine co sa mi celkom nepaci je to, ze jedna ledka na tom krame svieti aj pri vypnutom motore a teda neviem, ako to bude vplyvat na baterku. Zatial som to vzdy po jazde dal prec, ale pokial sa to aj pri vypnutom motore nesnazi vyhladavat BT zariadenie(co sa mi podla lediek zda, ze nesnazi) tak by to nemalo zrat asi nic. Z lediek sa toho vycitat vela neda, neni k tomu ani ziaden manual. Celkovo to hodnotim ako dobru kupu za tie peniaze.
Ludi co si kupuju do luxusnych aut diesele moc nechapem... Ked niekto vrazi nehorazne peniaze do dobreho auta musi tam mat najslabsi diesel... Aspon ze je to sestvalcek
Takych je viac a vela ich to ma prestavane na cierno. Tiez som cumel ako puk, ked som raz prisiel na cerepacku a jedna X5-tka tam tankovala LPG, odisla a vzadu ziadne oznacenie ze tam ma LPG...
k tomu Benzin vs. Diesel pri drahsich a vykonejsich autach typu Mercedes E 500:
"10 let - 300.000 km - rekapitulace a koupil bych si diesel?
Auto melo pred nekolika mesici 10 let a zaroven prekonalo 300t km, tak jsem se rozhodl ze udelam malou rekapitulaci.. Takze s autem max spokojenost a ted ta mene neprijemna vec a to naklady, vcetne originalni porizovaci ceny. Neni to asi uplne presne, ale hrubou predstavu si muzete udelat:
- porizovaci cena: 2.6m = 104.000 eur
- servis za 10 let: 450k = 18.000 eur (15x30t)
- pojisteni: 350k = 14.000 eur (10x35k)
- naklady na palivo: 1.080k =43.000 eur (30x36k)
celkem tedy za 10 let 4.480m CZK = 180.000 eur
prodejni cena dnes? netusim, cca 200k (8000 eur)? takze za 10 let naklady 4.3m CZK = 172.000 eur.
Tady je krasne videt, ze diesel pro takove auto nema moc smysl. Usetril bych za palivo cca 200k (8000 eur)? Auto by dnes melo hodnotu o 50k (2000 eur) vyssi? No, ale v celkovych provoznich nakladech je to jenom kapka..." (moje.auto.cz)
Tak ja sm na svoju 17ku dostal tiez auticko , neni to ani z daleka tak dobre ak ovae ale ako prve som spokojny je to najslabsi 1.2 , 1998 ale paci sa mi ze je lahucka 880kg a ma najazdenych len 115 000, dostal som ho od nevlastnej matky cize viem v akom dobrom stave je , spotreba je VRAJ 4l , no jazdil som snim len dvakrat cize moc neviem
Tuningove veci bude len repraky , vacsie disky a take drobnosti , mozno najdem rozdrbane clio na srotovisku z dobrym 2.0 motorom
1.2 benzin 4 litre ? Zabudni .. realne tak 5.2 +, moje dieslove malo 4.2.
Mas 17, poriadne nevies soferovat, naco tam chces cpat dvojliter ? Este nevies, co ten 124kW motor spravi s takou krabicou malou .. Okrem toho si ani len nedokazes predstavit, co to je dat do takeho auta taky motor, co vsetko to obnasa a hlavne Ta to bude stat podstatne viac ako keby si si ten dvojilter kupil.
Najskor sa nauc poriadne a hlavne zodpovedne jazdit na tomto a potom sepkuluj nad niecim inym.
Toto auto je pre teba na zaciatok vyborne (ak je vo fakt dobrom stave) Poznam viacero machrov co si kupili 20 rocne bmw-cka a bud skoncili v priekope alebo nemali na servis
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://portal.gov.sk/Portal/sk/Default.aspx?CatID=39&etype=1&aid=2117
"10 let - 300.000 km - rekapitulace a koupil bych si diesel?
Auto melo pred nekolika mesici 10 let a zaroven prekonalo 300t km, tak jsem se rozhodl ze udelam malou rekapitulaci.. Takze s autem max spokojenost a ted ta mene neprijemna vec a to naklady, vcetne originalni porizovaci ceny. Neni to asi uplne presne, ale hrubou predstavu si muzete udelat:
- porizovaci cena: 2.6m = 104.000 eur
- servis za 10 let: 450k = 18.000 eur (15x30t)
- pojisteni: 350k = 14.000 eur (10x35k)
- naklady na palivo: 1.080k =43.000 eur (30x36k)
celkem tedy za 10 let 4.480m CZK = 180.000 eur
prodejni cena dnes? netusim, cca 200k (8000 eur)? takze za 10 let naklady 4.3m CZK = 172.000 eur.
Tady je krasne videt, ze diesel pro takove auto nema moc smysl. Usetril bych za palivo cca 200k (8000 eur)? Auto by dnes melo hodnotu o 50k (2000 eur) vyssi? No, ale v celkovych provoznich nakladech je to jenom kapka..." (moje.auto.cz)
Takze asi tak
Tuningove veci bude len repraky , vacsie disky a take drobnosti , mozno najdem rozdrbane clio na srotovisku z dobrym 2.0 motorom
Mas 17, poriadne nevies soferovat, naco tam chces cpat dvojliter ? Este nevies, co ten 124kW motor spravi s takou krabicou malou .. Okrem toho si ani len nedokazes predstavit, co to je dat do takeho auta taky motor, co vsetko to obnasa a hlavne Ta to bude stat podstatne viac ako keby si si ten dvojilter kupil.
Najskor sa nauc poriadne a hlavne zodpovedne jazdit na tomto a potom sepkuluj nad niecim inym.