Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Preto som napisal VRAJ , jazdil som hlavne z rodicmi a dedkom takze mam najazdenaych par , samozrejme mam len 17 cize nie vela
A to len tak rozmyslam Moj sen je 1tkova octavia , takze zvazujem snou nad nou , ale momentalne to moc neriesim , budem az od 18 ked si to auto poriadne preskusam , jazdil som snim len par desiatok kilacov takze ake som ho poriadne ani nepreskusal
vela machrov končí v priekope, a keď zabije z vlastnej sprostosti len seba a nezrazí nejakú matku s deťmi a podobne tak je to len dobre, úbytok idiotov ešte nikomu neublížil
Technika-viacprvkova zadna naprava, design-(pre mna pred faceliftom najkrajsia oktavkA, ajked skody moc nemusim ), odhlucnenie, priestrannost- skratka dovodov je dost
Prajem mnoho stastnych kilometrov a bezproblemovu prevadzku.
Snad do teba nevrazi nejaka krava na X5, lebo by si mohol skoncit ako keby ta nabrala na bicykli
Osobne by som radsej zobral asi nejaku Fiesticku ked nie jednotkoveho Focusa, ktoreho mam teraz Tiez pekna diera na benzin... Pocas 105.000km (celkovo 225.000km). Kupene pred 5 rokmi za 4400 eur+ servis a prislusenstvo za 3200 eur+ najvacsia polozka je benzin za 10500 eur (0,10 eur/km), co dava spolu = 18.100 eur (0,17 eur/km). Z toho mi plynie ponaucenie, ze dat za jazdene auto o ticisku viac nehra ziadnu rolu ak je v lepsom stave
Ved servis a prislusenstvo. Teda STK+EK (70 eur x3), poistky (110 eur x4), olej (aj s filtrami 80 eur x7), brzdy (150 eur), zimne disky (300 eur), letne+zimne pneu (500 eur), plus nejake opravy... Proste vsetky naklady mimo benzinu. Tych 7600 bola chyba, bola v tom zaratana aj kupa auta, tiez sa mi to zdalo nejak vela
Z toho mi plynie ponaucenie, ze dat za jazdene auto o ticisku viac nehra ziadnu rolu ak je v lepsom stave
Presne tak Ak by si po kupe dal namontovat LPG za 900eur (+pesimisticky zaratajme 300eur zvysene celkove naklady prevadzky) , tak si aj po odratani tychto zvysenych nakladov mohol mat usetrne min. 1/3 z tej ceny, co mas uvedenu na palivo.
Nielen to! V kvalite takisto polavili a ani jazdne vlastnosti uz niesu to co boli kedysi Preto jedinym komu este ako-tak doverujem su mazda,lexus a infinity
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A to len tak rozmyslam
Snad do teba nevrazi nejaka krava na X5, lebo by si mohol skoncit ako keby ta nabrala na bicykli
Osobne by som radsej zobral asi nejaku Fiesticku ked nie jednotkoveho Focusa, ktoreho mam teraz
o co ide?
Presne tak
presne! kde su tie stare casy ked sa vyrabali nadherne auta ako E30
BMWčka boli pekné až do 2008