Ak máte pripomienky k vzhľadu, farbám, písmu, alebo niečo nefunguje ako má, prosím napíšte o čo ide a verziu vášho prehliadača, operačný systém a rozlíšenie obrazovky. Predpokladám, že sa design ešte bude doľaďovať najbližšie dni, podľa pripomienok.
Vďaka
posledný komentár: 3. 5. 2008 o 19:37
Ano, lebo by sa to nezmestilo. Ja to neberiem ako velmi dolezity udaj. fokel oprav ma, ak sa mylim "
Neviem, ci je to dolezite, mne to pomoze rozhodnut sa, ci budem danu temu citat rano na zachode na iPhone ( malo casu ) alebo az vecer na tablete...
Ale zase vecne, raz za cas sa stane, ze normalne lognuty vleziem do temy a nehodi ma +/- na posledny precitany post ale na uplne prvy. Dnes sa mi toto stalo presne na iPhone ( na tablete vsetko ok ), ak nemam button "posledna strana", ani si neviem podla poctu stran v teme vybrat tu poslednu, musim ist naspat do zoznamu tem, kliknut priamo na posledny post a potom sa preklikat k tomu poslednemu precitanemu.
Ale uznavam, asi nie vela ludi travi cas na hajzli s iPhonom v ruke na mtbikeri
Aby som nebol len negativny, na tablete aj PC je novy sviezy a celkom prijemny ( aj ked to pozadie a jeho vyrazne farby celkom putaju oci kolegov pri citani na PC pocas pracovnej doby )
K hodnoteniu - suhlasim a spravime test. Zatial, ako som pisal, sme v prvej faze zbierania dat a feedbacku.
mondzo mozes prosim kontaktovat capulo ohladom problemov so sukromnymi akciami? Pripadne to otestovat?
jfab som rad, ze su aspon nejake pozitiva. Oranzova sa ti tiez nepacila.
S ohladom na farbu listy:
post583840.html#p583840
Takze bud si zmenil nazor, alebo je to, ako si myslim, len a len o zvyku.
jarobeer Marvin nejake konkretne temy?
R3Z0R39 ano, skusame to opravit.
xpat IE na mobile znie ako dost zly napad, da sa tam pustit iny browser?
silva nieco ako pisal dovo v post734092.html#p734092? Skusila si riesenie ako v post734260.html#p734260
mato-budo pozrieme. Vies upresnit co presne nejde? Ak hladas tlacitko na pridanie inzeratu, je v pravom vysuvacom menu. Asi ho tam pridame aj mimo menu. A ikonky na citaciu apod. sa zobrazia po kliknuti na text prispevku.
Ten doplhin snad root ukazal ako ma ist. Stale to nejde? Treba kliknut napr. na text prispevku.
r0sty to sme uz riesili o par stran nazad.
Drasho da sa to - pri kazdom biku si mozes prehodit pozadie. Chyt tu fotku za ikonku "presun" a presun fotku na miesto kde chces. Vo vypise bikera sa zobrazi prva.
sk_wizard pozrieme.
bedo Ano
lapaloma neklikaj na bublinku, ale na text prispevku. Bublinka ta len zoberie na URL toho isteho prispevku.
fokel. OK, chapem. Pozriem sa ako to spravit. Nezmesti sa to pri ikonke odpovedat v teme, mozno ze to inak zalomime.
S tym pozadim je to zaujimavy point, mozno dame 'work mode' s bielym pozadim