ked som isiel vcera peso z Marianky, kde som bol pozriet Zimny maraton, a vracal som sa cez Malinsky vrch do Race... tak som si spomenul na jeden stary singletrack, ktory som poznal ako prejazdny cca z roku 1985. Chcel by som sa ist nan buduci vikend pozriet...
Otazka znie, su ochotni bratislavski bikeri v pripade, ze by sa dal spojazdnit, urobit na nom nejake brigady... asi bude treba pilit stromy, odpratavat spadnute haluze, mozno i mensie zemne prace - uprava chodnika...
Ak by bol zaujem o obnovu tohto singletracku, dajte mi vediet, a pozriem sa, v akom je stave, pripade urobim foto dokumentaciu.... Inak ten singletrack ma uctihodnu dlzku 7,9 km !!! Ak by sme ho dali dokopy, tak som ochotny ho i zlegalnit a vyznacit ako oficialnu cyklotrasu.....
posledný komentár: 15. 8. 2025 o 12:39
to uz tu tusim lto pisal (alebo kto) ze keby mal kolesa 999" tak v pohode zide aj lomnicky stit
a ten robos co tam tazil odkazuje ze si to mame pozametat.
ze mame si pozametat? to urcite, mali by to uprata predsa po tazbe do povodneho stavu *****i
dartmoor>iba cast pred dojazdom na Maly Slavin
V nedelu povecer? Ale hrable nemam
dnes ráno som dal Cerovku, asi po nočnej búrke všetky tie ostnaté ***** ehm... klesli dolu. Takže ak niekto neplánuje dopadnúť ako ja ( asi 30 ostňov v rukách, zopár v nohách ktoré neidu ani vybrať, komplet krvavé doškriabané obe ruky, miestami nasurovku vytrhnutý kus kože..., o napuchnutí celého tela zo žihlavy ani nehovorím
PS: V holých rukaviciach to nejde
Hneď ako tam pôjdem nabudúce, beriem do dresu nožnice, a aspoň takýmto spôsobom sa skúsim odvďačiť za možnosť tu jazdiť