Pánové buducu sobotu 3.8. planujem cistenie partizanskych zakopov pod Krizami Prida sa niekto?
Ja tu budem, ak bude pocasie, mozem prist s bagancami a pracovnym odevom. Ale ako som si vsimol, skor by chcela opravu vyhliadka na naucnom chodniku. Uz je veeeeeeeeeeeeelmi nebezpecna a hrozi jej zrutenie.
A tie oznacene stromy na vyrub v tesnej blizkosti Hugovho singla... bojim sa toho. Dufam, ze to tam totalne nerozryju...
Miso dik vopred za pomoc.
Co sa tyka Hugovho singla tak neboj, vyznacoval som tam clonne ruby a jednotlivy vyber, nieje tam vela poznacene, ale trochu sa nieco poryje,traktor je traktor, na vrtulniky a take vozenie dreva nemaju peniaze ani nemci.
Co sa tyka naucneho chodnika a vyhliadky tak ma az zamrazilo, nebol som tam dlhsie. Asi pred mesiacom sme doviezli material do kupelov na jej opravu ale kolegasa tomu nevenoval ako som videl na fotke a este k tomu sa to nalomilo.Brutal, dam mu vediet nech to riesi.
...na dokreslenie nedelnajsieho vyjazdu v Raji v pocte 13 bikerov ... , 7 defektov , cca 80 km, cca 1700 vyskovych , 1 polivcicka byla-nebyla , 1 kamen v ruksaku , 1 ruksak bez majitela ...atd, etc...
keby tolko zataciek bolo na dh trati to by som sa osalel trocha z mojej dovolenky v Bachledovej . ubbytovany sme boli v Spisskych Hanusovciach ale nemal som cas jazdit . viem skoda video z Air dh a Family nahodim vecer ak to stihne natiahnut
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja tu budem, ak bude pocasie, mozem prist s bagancami a pracovnym odevom. Ale ako som si vsimol, skor by chcela opravu vyhliadka na naucnom chodniku. Uz je veeeeeeeeeeeeelmi nebezpecna a hrozi jej zrutenie.
A tie oznacene stromy na vyrub v tesnej blizkosti Hugovho singla... bojim sa toho.
Co sa tyka Hugovho singla tak neboj, vyznacoval som tam clonne ruby a jednotlivy vyber, nieje tam vela poznacene, ale trochu sa nieco poryje,traktor je traktor, na vrtulniky a take vozenie dreva nemaju peniaze ani nemci.
Co sa tyka naucneho chodnika a vyhliadky tak ma az zamrazilo, nebol som tam dlhsie. Asi pred mesiacom sme doviezli material do kupelov na jej opravu ale kolegasa tomu nevenoval ako som videl na fotke a este k tomu sa to nalomilo.Brutal, dam mu vediet nech to riesi.
Ja len dodam, ze z 13 ludi dostali 2aja 7 defektov, konecny stav 4:3 pre mna
Pridam 3 fotky
http://forum.mtbiker.sk/post733097.html#p733097
po 1000 metroch (...... vyskovych ......) sa dostanes na 5 tornanti
oranżove.., oranżove...
jak budem w Rzesovie i bude tam rovnake oranžové to kupim to aj Teba
I co ste tam vylustrovali ?
Treba ist vyskusat 48 tornati