ked som isiel vcera peso z Marianky, kde som bol pozriet Zimny maraton, a vracal som sa cez Malinsky vrch do Race... tak som si spomenul na jeden stary singletrack, ktory som poznal ako prejazdny cca z roku 1985. Chcel by som sa ist nan buduci vikend pozriet...
Otazka znie, su ochotni bratislavski bikeri v pripade, ze by sa dal spojazdnit, urobit na nom nejake brigady... asi bude treba pilit stromy, odpratavat spadnute haluze, mozno i mensie zemne prace - uprava chodnika...
Ak by bol zaujem o obnovu tohto singletracku, dajte mi vediet, a pozriem sa, v akom je stave, pripade urobim foto dokumentaciu.... Inak ten singletrack ma uctihodnu dlzku 7,9 km !!! Ak by sme ho dali dokopy, tak som ochotny ho i zlegalnit a vyznacit ako oficialnu cyklotrasu.....
posledný komentár: 15. 8. 2025 o 12:39
?????
Samozrejme, že sa o to staráme a robíme brigády. Ak si myslel profesionálneho správcu, tak taký neexistuje. Všetko je to na dobrovoľnom základe.
Ja navrhujem prerubat tie stromy, nasypat travex a cely chidnik vyasfaltovat. To by mohlo poriesit vsetky problemy s udrzbou a mozno aj lesaci budu trosku davat pozor , ekd to bude vyasfaltovane (alebo minimalne ak tam nebudu stromy, nebudu mat dovod tam chodit)
dnes ráno som dal Cerovku, asi po nočnej búrke všetky tie ostnaté ***** ehm... klesli dolu. Takže ak niekto neplánuje dopadnúť ako ja ( asi 30 ostňov v rukách, zopár v nohách ktoré neidu ani vybrať, komplet krvavé doškriabané obe ruky, miestami nasurovku vytrhnutý kus kože..., o napuchnutí celého tela zo žihlavy ani nehovorím
PS: V holých rukaviciach to nejde
Hneď ako tam pôjdem nabudúce, beriem do dresu nožnice, a aspoň takýmto spôsobom sa skúsim odvďačiť za možnosť tu jazdiť
mno, vcer som si presla Cerovku v ramci nocneho vyjazdu ( teda kusok od Maleho Slavina za sera a dalej od krizovania modrej TZ uz so svetlom) az po asfaltku na Kacin. Preslahli ma max. dva kusy niecoho s ostnami, a teda nic tragicke to nebolo. Je to singel, nie autostrada
post726130.html#p726130
Chcem sa spýtať, či náhodou niekto nemáte GPX tejto trasy ?
Ďalej za Slavínom som ešte nebol, takže to tam nepoznám a nerád by som tam blúdil po lese, tak reku či náhodou niekto nemá GPX. Skúšal som aj vytvoriť trasu v programe cyklotrasy.info, ale tam mi blbne trasovanie.
Ďalej za Slavínom som ešte nebol, takže to tam nepoznám a nerád by som tam blúdil po lese, tak reku či náhodou niekto nemá GPX. Skúšal som aj vytvoriť trasu v programe cyklotrasy.info, ale tam mi blbne trasovanie.
Tu to mas...
cerovka je v lete poobede prepchata jak namestie pri eurovey, to uz vie kazdy
/joke/