Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
to je pravda......
ale aj vedieť a ... vedieť je veľký rozdiel ...
napríklad popisovať (komentovať) jazdné vlastnosti ... ktoré už nie sú to čo boli ...
to je pravda......
napríklad popisovať (komentovať) jazdné vlastnosti ... ktoré už nie sú to čo boli ...
Trochu blizie popisem Minula generacia bola ako pravoverne BMW(hoci uz tam boli dizajnerske ulety vid rada 6)- relativne tvrda, priamociara a sportova a samozrejme nezabudajme na atmosfericke sestvalce
Zato aktualna generacia vymakla(komfortna neni, ani taka sportova ako min generacia+ este tie starsie), nasadili jednotny styl a la vw, a nastupil downsizing
Otcov kamarat vlastni, alebo je tam nejaky zastupca riaditela u Bavarie v NR takze sme sem tam za nim skocilu, poskusali
Ale tak samozrejme sa najdu ludia ktorym vyhovuju sucasne modely
len tak zachytené v Dolomitoch...BMW i8 hybrid potom prišli ďalšie 2...
videl som ho pred tyzdnom v mnichove v beznej prevadzke
dizajn tazko riesit ,lebo ma tie modre polepy a dalsie kapotaze . v interieri plno elektroniky na meranie.rozhodne to bude pekny kusok
Čo je na BMW e30/e21/e34 akože pekné? Špatné jak hrom - všetky dohromady - hold mi naozaj niesu po chuti tie staré dizajny. Tie nové modely sa mi ale páčia neskutočne. Popisovať jazdné vlastnosti by som sa neodvážil, pokiaľ by som tie autá nejazdil.
Čo sa týka prvého auta, tak si predstavujem túto krásu a nie pätnásť ročné vykopávky. copyrightwww.autovia.sk www.autovia.sk
samozrejme ze kazdemu sa paci nieco ine ale dnesne automobilky uz tak zleniveli ze robia velmi podobne auta len pod inymi znackami , a neviem ci uz jazdis ale ja mozem povedat ze nieje nic horsie nez prist na parkovisko hladat svoje auto a zistit ze tam stoji 20 rovnakych
Čo je na BMW e30/e21/e34 akože pekné? Špatné jak hrom...
Pocujte absolutne neviem o akych BeeMWeckach tu hovorite, mne tie skratky nic nevravia. Ked idem na stranky BMW tak tam su len rady 1 3 4 5 6 7 X Z4 M, ci prinajlepsom 1er, 3er atd.
Ked tak piste ktore rocniky, napr. 3er 2001 ci 2007... Lebo takto clovek co nieje skalny fanusik BMW nema absolutne sancu vediet o akych autach pisete, ci to jednotkova, trojkova ci patkova rada a ze ci z 80tych, 90tych rokov alebo po roku 2000
Je vsak pravda ze posledne kusky od BMW sa nejak zagualtuju a nevyzeraju tak dobre ako kedysi.
PS: hentu 1-tku na obrazku so zadnou mrezou si dufam nemyslel vazne ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To ze mam 13 rokov este neznamena ze o autach neviem viac ako vacsina dospelych
samozrejme do e46 to uslo ale potom uz nie potom mi to zacalo pripominat rybu
ale ajtak sa mi najviac pacia e21 e30 a e34
Trochu blizie popisem
Zato aktualna generacia vymakla(komfortna neni, ani taka sportova ako min generacia+ este tie starsie), nasadili jednotny styl a la vw, a nastupil downsizing
Otcov kamarat vlastni, alebo je tam nejaky zastupca riaditela u Bavarie v NR takze sme sem tam za nim skocilu, poskusali
Ale tak samozrejme sa najdu ludia ktorym vyhovuju sucasne modely
videl som ho pred tyzdnom v mnichove v beznej prevadzke
dizajn tazko riesit ,lebo ma tie modre polepy a dalsie kapotaze . v interieri plno elektroniky na meranie.rozhodne to bude pekny kusok
Funkatron: super kara Mato
Funkatron: super kara Mato
presne tak
Čo sa týka prvého auta, tak si predstavujem túto krásu a nie pätnásť ročné vykopávky.
Pocujte absolutne neviem o akych BeeMWeckach tu hovorite, mne tie skratky nic nevravia. Ked idem na stranky BMW tak tam su len rady 1 3 4 5 6 7 X Z4 M, ci prinajlepsom 1er, 3er atd.
Ked tak piste ktore rocniky, napr. 3er 2001 ci 2007... Lebo takto clovek co nieje skalny fanusik BMW nema absolutne sancu vediet o akych autach pisete, ci to jednotkova, trojkova ci patkova rada a ze ci z 80tych, 90tych rokov alebo po roku 2000
Je vsak pravda ze posledne kusky od BMW sa nejak zagualtuju a nevyzeraju tak dobre ako kedysi.
PS: hentu 1-tku na obrazku so zadnou mrezou si dufam nemyslel vazne ?
E30 je legenda