bud je ta stranka na uzbekistanskej alebo maratony.eu su tiez nejako mimo... lebo ked ani gugel nenajde ich stranku,tak co? nazov domeny karpatakov tvoril asi clovek od murarov+pekarov nalini smskami,ze?
skoda pismenok,sry za OT
Takže Wilier som odložil, je mi fakt strašne malý a kolená mám na šrot už po 10km. Najazdil som na ňom minulú stredu 102km, vo štvrtok som bol rozbitý, piatok-sobotu-nedeľu som bol v Lanškroune a včera len bufetových 31km a dnes 36.
Keďže neviem nájsť nikoho, kto by mi požičal bicykel mojej veľkosti, tak som oprášil Favorit. Až na tú kapsičku (nemám kam inam dať fľašu) a zadné svetlo snáď vyzerá dobre
taketo radenie je super na ucenie. do kopca, z kopca, v spurte v tom spravom case. dualy su oproti tomu brnkacka, elektronika ferrari. TomasMen kup si za par eur drziak na flasu priamo na ram. drzi cez stahovacie pasky, niekto ich nahradi sk paskami pre istotu.
dovo, zháňal som všade možne už dávnejšie, nikde to už nemali...
Rozmýšľal som, že miesto tohto radenia tam dám rámové radenie Shimano Tourney, nové brzdy a brzdové páčky Shimano BL-R400 /600, nech to už má kompletnú sadu.
videl som ho nedavno v nejakom shope. skusim pohladat.
alebo zbehni do Tesca, tam maju za 2,50 cierny kovovy. sice sa skrutkuje, ale ta plocha sa da dat prec a ostane ti iba samotny kosik. pasuje potom lepsie na ramy, ktore nemaju miesto na skrutky.
nie je to zbytocne? ak funguje, nic by som nemenil.
No práveže až tak nefunguje ako by malo
Brzdy nebrzdia skoro vôbec (+ nevracajú sa do voľnej polohy) a to radenie je na tom tak podobne a drží tam viac-menej lepiacou páskou...
No práveže až tak nefunguje ako by malo
Brzdy nebrzdia skoro vôbec (+ nevracajú sa do voľnej polohy) a to radenie je na tom tak podobne a drží tam viac-menej lepiacou páskou...
Tak namiesto trénovania začni chodiť na brigády a kúp si niečo. Za mesiac na nejaký second hand hádam zarobíš
Jj, ja mám kolo, akurát sa čaká na pätku prehadzovača...
Kolegovia z klubu/kamaráti majú poväčšinou mne malé bicykle, alebo len rámy, alebo tu nie sú...
A "namiesto trénovania začať chodiť na brigády", tak to už rovno môžem zabaliť
nalini dopuce,vsk to malo byt v sobotu,eteze ti *** oznamili aj zmenu....organizator je z uzbekistanu,co tak oznamit zmenu? krista tam
Ty mas s cim problem? Nedokazes ani vetu napisat bez toho aby davala zmysel? V jednej vete pises ze oznamili zmenu a v druhej polovete sa pytas, preco zmenu neoznamili?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ved to oznámili, neviem čo riešiš.
nalini smskami,ze?
skoda pismenok,sry za OT
Keďže neviem nájsť nikoho, kto by mi požičal bicykel mojej veľkosti, tak som oprášil Favorit. Až na tú kapsičku (nemám kam inam dať fľašu) a zadné svetlo snáď vyzerá dobre
TomasMen kup si za par eur drziak na flasu priamo na ram. drzi cez stahovacie pasky, niekto ich nahradi sk paskami pre istotu.
Rozmýšľal som, že miesto tohto radenia tam dám rámové radenie Shimano Tourney, nové brzdy a brzdové páčky Shimano BL-R400 /600, nech to už má kompletnú sadu.
alebo zbehni do Tesca, tam maju za 2,50 cierny kovovy. sice sa skrutkuje, ale ta plocha sa da dat prec a ostane ti iba samotny kosik. pasuje potom lepsie na ramy, ktore nemaju miesto na skrutky.
nie je to zbytocne? ak funguje, nic by som nemenil.
Tak namiesto trénovania začni chodiť na brigády a kúp si niečo. Za mesiac na nejaký second hand hádam zarobíš
Kolegovia z klubu/kamaráti majú poväčšinou mne malé bicykle, alebo len rámy, alebo tu nie sú...
A "namiesto trénovania začať chodiť na brigády", tak to už rovno môžem zabaliť
Ty mas s cim problem? Nedokazes ani vetu napisat bez toho aby davala zmysel? V jednej vete pises ze oznamili zmenu a v druhej polovete sa pytas, preco zmenu neoznamili?
zeby sarkazmus? niektori to nespravne nazyvaju ironia.
http://www.milujemeslovencinu.sk/nazory/preco-ma-vacsina-ludi-pisomny-prejav-ako-keby-bola-debilna
Lol, ty nemas pravo tu davat linky ohladom pravopisu