...caute, nikde som to tu nenasiel, preto zakladam nove vlakno. Viete mi poradit niekde na Slovensku seriozny servis brzd AVID? Mam problem s nevracanim sa piestikov. Brzdy som rozobral, ocistil som piestiky, tesnenie, strmen, odvzdusnil ale piestikom sa aj tak nechce vracat . Som zufaly. Nejake napady?? Dakujem vopred.
...ja neviem s tym WD, ked som mazal SHIMANO inym ako mineralnym olejom islo to este horsie, tak som to utrel a dal som tam to cim su naplnene a pohoda. To iste Avid. Odporuca sa mazat brzdovou kvapalinou. Ja som gumicky kupil cez ebay, tu som ich nikde nevedel zohnat. Vyrobit sa ti to asi nepodari, skus zohnat origi. Ked budes brzdy stlacat bez kotuca nemusia sa zavzdusnit, ale radsej opatrne, ocisti to, namaz a skus zatlacit spat. Keby si byval blizsie tak Ti to mozem urobit. Ak potrebujes, zavolaj mi, skusim Ti poradit.
No práve som to skúšal ale je to naprd nepomohlo to ale existuje možnosť že sa to nevracia len kvôli tomu že sú zavzdušnené ? či to je jedno.Rozmýšlam o kúpe tejto sady
Toto mam aj ja a za tie iste prachy ak mas Avid a budes ich mat, tak si to kludne kup, Gumky s piestikmi mas napr tu http://www.ebay.com/itm/Avid-Elixir-Caliper-Piston-Kit-/350793104467?pt=US_Brakes&hash=item51ace5fc53#ht_2094wt_1074, toto je aj celkom fer cena. To zavzdusnenie neviem ci by malo taky vplyv na vracanie piestikov. Ja to vidim skor na unavene tesnenia. Ked mas zavzdusnene brzdy, tak sa Ti prepadava paka, pripadne je makka. Kolko si tie brzdy pouzival? Ja som po cca 2 rokoch a 2000km musel menit tesnenia, mal som cez 100kg a bzdy mali co robit aby ma zastavili. Teraz je vsetko OK.
fuuu tie gumičky sú dosť drahé ty kks šak je to len pár gumených krúžkov .... dneska som bol natom zajazdiť a jediné čo to robí je že trocha brzdí predné koleso to račej obrúsim doštičky alebo predtým ako to budem odvzdušnovať tak to celé rozoberiem a pozriem sa na tie gumičky či sú fakt dodrbané a teba ich kúpiť
Nebrus to, prides zbytočne o prachy, skôr si opotrebujes platnicky, musíš kúpit nove a piestiky sa ti aj tak vysunu do polohy, ze ti budú brzdiť. Jedine riešenie je výmena gumiciek. Ver mi ja som to rozobral X krát a nepomohlo nic.
čauko dneska mi rupli nervy a rozobral som ten strmeň a chcem sa pozrieť na tie tesnenia ale neviem ako vybrať piestiky nedá sa to nejako inač ako len kompresorom tam fuknuť ?
lenže finta je v tom že už v nich nieje dotka ale vzduch vieš ? ale nieosm daleko od nových brz nenávidím túto skur...nu značku bŕzd sú predražené náročné na servis a podobne ....
Kluuuuud, aj ja som sa ich chcel zbavit, ale ked som ich zmakol, tak som vychladol. Piestiky vytlacis aj pomocou velkej dielenskej pumpy. Chce to len trochu sikovnosti. Ja som ich vyberal X krat.
No, ak je to tak a brzdy su v takom stave, ze nevydrzis cakat na tesnenia... bude Ta to stat nove brzdy. Mne tesnenia prisli asi po tyzdni, ale brzdy fachcia ako nove. Ked chces, tak sa pokusim Ti tie brzdy urobit.
ved dotku mám aj ja aj sada na odvzdusnenie mi príde len sa mi do tých tesnení nechce, kupovať ich také predražené budem hladať nejakú alternatívu na tie tesnenia
niekde som to čítal že s trochou snahy a behania po obchodoch sa tie tesnenia dajú zohnať také aby sa mohli použiť v tej hydraulike tie brzdy si nezaslúžia aby som do nich vrážal dalších 40 eur za tesnenia po otm čo mi toľko nervov zožrali možno to urobím ale niekedy neskôr ale skúsim sa s tým pohrať keĎ mi príde ta odvzdušnovacia sada možno keĎ vymením kvapalino čosi to pomôže
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale tie gumičky som nenašiel
okom na tesnení veľa neuvidíš