Dnes 14:30 zraz na Hustaku pri, stanok rychle obcerstvenie Masla. Cesta predbzne BB- ZV-Lisekovec- Micine - Poniky -BB. Trasa sa moze podla kondicky priposobovat.
Neviete mi poradiť aká je najlepšia cesta na chatu na Poľane. Myslím tým kvalitu asfaltu, ak tam taká je a nie sú to len štrkové cesty.Na google mapách mi ukázalo viac možností, no povrch sa nedá rozoznať.
hore ide len jedna, ale nemusis ist popri priehrade, da sa aj od hrinovej cez stare sidlisko... ja chodim takto http://lnk.sk/aqD
myslim, ze si na cestaku viac uzijes smer lom, abo latky... pekne nove asfalty, resp. opravovane...
neviete nahodu ako to vyzera s cestou od utekaca na lom? sprevadzkovali ju uz po povodniach?
cez lazy by som ja osobne nesiel, iba ak to uz poznas. hocijaka cesticka k domu je lepsia, ako hlavna cesta - namiesto z dediny sa motas od domu ku domu
Vďaka za info. Tie Látky a Lom možno niekedy tiež vyskúšam. Teraz mám trasu na opačnú stranu. Zvolen -Detva - Poľana - Podkriváň - Senohrad - Hont. Nemce. Teraz som si všimol že medziPokriváňom a Senohradom je nejaký vojenský priestor Lešť a cesta ide rovno cezeň. Dúfam že je to prejazdné.
z utekaca na lom som siel pred 3 tyzdnami. ta povoden to tam ozaj riadne spustosila... ale cesta je na cestaku v pohode zjazdna. aspon nestretnes ziadne auto. doslova odporucam.
diky krkavec, buduci vikend si pojdem dat teda klasicky okruh tak ak by mal niekto zaujem predbezne... chodievam lucenec - utekac - lom - hrinova - latky - kokava - lucenec, popripade z hrinovej na staru hutu a cez strehovu, abo cez lazy... tak ak by mal niekto cestu, budem rad za zvezenie...
no skoda, ze som si to precital len dnes o 4 rano, ked som uz isiel na moju variantu, nieco by sme vymysleli
od utekaca cesta v pohode (v ramci moznosti), vobec som nepostrehol, ze tam bola povoden, mozno len na dvoch usekoch bola cesta z casti podmyta... po dlhsom case som isiel aj na polanu, cesta od priehrady je stale v super stave, od krizovatky hore sa dalo, okolo huklovej trocha viac rozbite, dole klasicky cloveka trocha vytrasie... hotel aj ubytovna vyzera, ze skoncili nadobro, nic sa tam nedeje, zrejme nezohnali peniaze na rekonstrukciu... jedine, ze by to kupil niekto rozumny, kedze je na predaj...
od krizovatky dole som siel cez lazy, tak uz aj tam je opravena cesta, islo to hezky rezky co ma najviac prekvapilo, ze konecne uz opravili cestu (zosuvy) + je komplet novy asfalt od latok az do kokavy, aj ked stale su tam znacky, ze je cesta roz*****...
som rad, ze sa sem dostanem na bic aspon raz dva-krat rocne, pre mna je to najkrajsia lokalita na bic, ci cestny, abo aj horsky, cesty vo velkej miere opravene, resp. s novym asfaltom, minimum aut... to v tom detvianskom okrese posledne roky pekne poopravovali cesty, bodaj by to tak vsade bolo
Vďaka za info. Tie Látky a Lom možno niekedy tiež vyskúšam. Teraz mám trasu na opačnú stranu. Zvolen -Detva - Poľana - Podkriváň - Senohrad - Hont. Nemce. Teraz som si všimol že medziPokriváňom a Senohradom je nejaký vojenský priestor Lešť a cesta ide rovno cezeň. Dúfam že je to prejazdné.
Cesta zo Starej Huty na Senohrad je neprejazdná kvoli tomu vojenskému obvodu, je tam zákaz vstupu :/
Pridal by som sa k niekomu/skupinke na cestne pojazdy v blízkom okolí Zvolena ... pohodove tempo je lepsie, nehladam vykonnostny trening. Chodim 2 - 3x tyzdenne 80 - 130km, 27 - 30 km/h priemer podla profilu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
potom ti povoem caka sa na kamosa
myslim, ze si na cestaku viac uzijes smer lom, abo latky... pekne nove asfalty, resp. opravovane...
neviete nahodu ako to vyzera s cestou od utekaca na lom? sprevadzkovali ju uz po povodniach?
od utekaca cesta v pohode (v ramci moznosti), vobec som nepostrehol, ze tam bola povoden, mozno len na dvoch usekoch bola cesta z casti podmyta... po dlhsom case som isiel aj na polanu, cesta od priehrady je stale v super stave, od krizovatky hore sa dalo, okolo huklovej trocha viac rozbite, dole klasicky cloveka trocha vytrasie... hotel aj ubytovna vyzera, ze skoncili nadobro, nic sa tam nedeje, zrejme nezohnali peniaze na rekonstrukciu... jedine, ze by to kupil niekto rozumny, kedze je na predaj...
od krizovatky dole som siel cez lazy, tak uz aj tam je opravena cesta, islo to hezky rezky
som rad, ze sa sem dostanem na bic aspon raz dva-krat rocne, pre mna je to najkrajsia lokalita na bic, ci cestny, abo aj horsky, cesty vo velkej miere opravene, resp. s novym asfaltom, minimum aut... to v tom detvianskom okrese posledne roky pekne poopravovali cesty, bodaj by to tak vsade bolo
Cesta zo Starej Huty na Senohrad je neprejazdná kvoli tomu vojenskému obvodu, je tam zákaz vstupu :/