Wo co go
Nalepky na bike s menom (alebo nickom) majitela a logom MTBiker.sk. Mohlo by to byt take poznavacie znamenie, mozno sa vonku spoznate vdaka tejto nalepke a pripadne si priradite k bikerovi nick z fora...
Spravil som velmi chaby navrh (sorry, nejak som dnes mimo). Proste by tam malo byt logo MTBiker.sk + meno jazdca. Inak tam moze a nemusit byt nic. Ja som rozmyslal nad transparentnymi nalepkami, geroy hovoril o bielych.
Co ted
Vyjadrite sa:
- nepriehladne pozadie / priehladne
- velkost
- priestor na napisanie mena fixkou, alebo predtlacene meno (kazde zvlast samozrejme
- dajte nejaky navrh pripadne (aspon slovne) (pre pripad potreby je logo MTBiker.sk v prilohe)
PS: edit - pridane logo MTBikera v coreli
tak by som sa rád spýtal, či sa aj niečo s tými nálepkami bude robiť, alebo aj nie ? .....
tak potrebujeme nájsť iného dobrovoľníka..
inak som za to, že by sa spravil iba grafický návrh, nakoľko predávať nálepky je trošku z racionálneho aj ekonomického hľadiska somarina..
žiadne umelecké diela, žiadne grafické zázraky .... jednoduché logo MTBIKER /vľavo hore
žiadne umelecké diela, žiadne grafické zázraky .... jednoduché logo MTBIKER /vľavo hore
Nechcem Vam brat iluzie ale vyroba a distribucia nieco stoji. Ak to chce niekto sponzorovat nemam nic proti tomu ale ja si rad kupim nalepky od toho kto si da tu namahu a necha ich vyrobit. Inac bez nickov nebudu zaujimave lebo o to hlavne ide aby sme vedeli kto je kto.
tak tak najlepšie to bude aj s nickom
nejde o zjazdy... Skor si myslim, ze sa viac bikerov stretne na kofole v nejakom pube alebo na pretekoch a maratonoch. A vzdy je fajn si pokecat ked vies, "s kym mas tu cest".
inak na to su urcene tricka mtbiker, ved ked vidim ze dotycny ma take triko, tak sa spytam aky ma nick a hned viem s kym si tu kavu miesam
Martinux dnes uz malokto jazdi v bavlnenom tricku
Kedze sa tu mlati prazdna slama zajtra zistim moznosti dvojfarebnej tlace s nickom aj ceny a minimalny odber.
k tým financiám ... viem, že to nebude najaká závratná suma a viem, že by sa mi to aj vrátilo ... ale nakoľko som študent a teraz momentálne mi generálka bajku "zožrala" celú výplatu, tak to možné nie je ... ak sa na to niekto podujme, tak mu držím palce ... a ak nie, tak ešte mesiac počkáte
ja to mozem zastresit informacne a designovo, ale nemozem to obehavat a rozposielat, lebo pridem domov az v decembri. Ak by sa toho niekto chytil, milerad. Som ochotny mu z toho dat proviziu
ale inak som za