chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
dost zalezi aj od plasta, mam UST race king a ten je sam o sebe kus gumy - napriklad sam drzi tvar ako keby s drotenou patkou, alebo ked ho vyfukujem, tak pri odkrutenom ventile nedosadne rafik na plast, zostane ako trochu nafukany... nejake gramarske plaste pokrcis v rukach ako papier
JA stále tvrdím, že každý jazdec sám zistí, čo mu najviac vyhovuje. ísť podľa príručky alebo odporúčaní je naprd, záleží na tom aký je plášť, ako spomínal andrej... No a keď má niekto manometer ako mato-budo, tak sa podla toho neriadte vobec
podľa tabuliek je väčšina pláštov stavaná na spodnú hranicu okolo 2 barov...takže 2 bary až také bomby nemôžu byť neradiť sa podla toho ale ako povedal Notorik ako každému vyhovuje...
a ako je to pri oprave defektov, pri bezdusovych systemoch ? ... klasika, plast dole a lepi sa zaplata ?:) ci staci len nejaky specialny sprej, ktorym sa striekne emulzia do plasta ?
Male defekty sa neriesia vobec, tie zaceli tmel ani si to nevsimnes. Vacsie defekty co nezaceli tmel, tak vlozis dusu a pokracujes, a neopravitelne defekty su tak ci tak na tlacenie nezachrani ta ani svatena voda.
pre zaujimavost sv. pohar na Morave: tlaky najcastejsie okolo 1,6 baru, naslo sa aj 1,2bar (Miguel Martinez), ale aj 2,2 bar - meridaci (okomentovane vo vele slovami "presto nijak na tvrdo")
len tolko ku nazoru ze 2 bary nie su az tak nizky tlak
takže aktualizácia mnou uverejnených tlakov : v skutočnosti to bolo o 1bar menej, ja som síce nafúkal to čo som napísal no potom ušiel jeden bar (zlá hadička) takže v skutočnosti keď idem len na asfalt a ľahký terén tak sú to tlaky 3-3, v teréne v zadu 2.8 a v predu 2.5
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
len tolko ku nazoru ze 2 bary nie su az tak nizky tlak