Kupil som si novy cestny bike, je dost drahy a tak sa trochu bojim, ci sa nemoze stat, ze ma niekto z neho zhodi a ukradne mi ho. Stretli ste sa niekto s niecim podobnym? Robi sa to vobec na Slovensku?
kvakob pozor, nemožno použiť na prevádzku vozidlo, ktoré by sa farebne dalo zameniť s policajným vozidlom.. ale inak nápad to nie je zlý..skôr by som použil nápis: Pohrebná služba..
ak raz uvidim niekoho kradnut bicykel, zabudnem na vsetky moralne zasady a vybijem si zlost, ktoru v sebe odo dneška budem nosit. Ukradli mi este nesplateny bike, kym som v praci makal. Velmi som si ho oblubil, ale zial novy si nemozem dovolit a s bicyklovanim koncim. Na tomto ***** slovensku uz nemam chut vlastnit nic, moje naj hobby je nateraz minulostou, vazne som dnes zufali.
som s nim prvykrat isiel do prace, zamkol som ho o plot na firemnom parkovisku v BA, v ktorej som necelý týždeň. Vidno, že som prišiel z menšieho mesta, ale bicykel som mohol nechat radsej doma. ukradli ho okolo obeda, kamera tam uz nedovidela.Riadim sa novým heslom, čo nemám, to mi nemôžu ukradnúť.
Aká brutalita ? ten čo kradol, si to podla mňa zaslúžil..
som zvedavý ako by si reagoval Ty, keby to bol tvoj bike ???
Každý by mal biť zodpovedný za svoje činy !!!
som s nim prvykrat isiel do prace, zamkol som ho o plot na firemnom parkovisku v BA
Tiež jazdím na biku do práce tu v BA, tiež som prišiel z malého mesta, tiež máme vo dvore parkovisko, na ktoré vidím a na ktoré sa len tak hocikto nedostane a je pod kamerami, tiež máme pod kanceláriami uzavretú malú garáž na 8 áut, do ktorej majú vrátnici okno a bránu si otvorí len zamestnanec čipovou kartou. Napriek tomu mám bike po celý deň pri sebe v kancelárii, keby s ním chcel niekto odísť musí prejsť s bikom na chrbáte cez turniket okolo vrátnikov alebo by ho musel vyhodiť z okna.
lukosoft,
bohužiaľ na Slovensku je to tak,že nemôžeš jazdiť na poriadnom bicykli do práce,pokiaľ si ho nemôžeš dať niekde pri seba do kanclu alebo do poriadne uzamknutého priestoru.
Ja tiež jazdím do práce na bicykli(tam a naspäť 6km),no nie na tom na ktorom chodím na výjazdy.
Mám doma okrem Radonu ešte taký starý krám a na ňom chodím do práce.
Je celý čierny,nenápadný,bez akýchkoľvek nálepiek má aspoň 15 rokov(ak si pamätáte na prvé horské bicykle s pevnou vidlou) a o ten sa vôbec nebojím,že by sa niekto ulakomil.
A keby aj ani za ním nezaplačem.Hodnota možno 30 Euro.
Chlapi,nejazdite ani omylom na poriadnych bikoch do práce,radšj si zaobstarajte nejaký starý a na tom jazdite.
lukosoft,
bohužiaľ na Slovensku je to tak,že nemôžeš jazdiť na poriadnom bicykli do práce
ale to nie je len na slovensku. napriklad v holandania jazdia do obchodu a prace tiez na crepoch. kradez bajkov tam je na dennom poriadku. bajk mam tiez v praci u seba v kancli. kolegovi ukradli zamknuty o plot OLPRAN z tesca takze nespoliehal by som sa na to ze neukradnu stary bajk.
bike ako hodnota v peniazoch ti ako pises nebude chybat,ale jeho funkcia- ucel urcite ,potom budes riesit cim a ako pojdes do prace...
je jedno co ukradnuta vec stoji,niekomu proste bude chybat....
riesil niekto zabezpecenie panelakovej pivnice? chcem dat vymenit tie smiesne latkove dvere za plechove co ponuka adlo. ma s tym niekto skusenost? pripanie riesil to niekto svojpomocne?
Ja tiež občas jazdím do práce na MTB a nechávam ho zamknutý oproti vrátnici na mieste na odkladanie bicyklov. Je tam každý deň možno 60 -70 bicyklov, rôznej hodnoty a rôzneho určenia. Všimol som si však, že možno polovica ich nie je zamknutá. Dokonca aj tie najdrahšie kúsky - minule jeden karbónový cesťák. Za necelých 10r., čo som vo firme sa nestalo, že by zmizol jeden bicykel. Máme cca. 900 zamestnancov.
Najsmutnejšie na celej tejto veci je, keď vysvetľujete malému dieťaťu, prečo si nemôže na ulici nechať bicikel, keď si ide niečo domov zobrať.
riesil niekto zabezpecenie panelakovej pivnice? chcem dat vymenit tie smiesne latkove dvere za plechove co ponuka adlo. ma s tym niekto skusenost? pripanie riesil to niekto svojpomocne?
Po kradezi bicykla z pivnice som sa do toho pustil. Vsetko som robil svojpomocne so susedom, nic nie je zo seriovej vyroby. Akurat z vonku na dverach mam visiaci zamok, nech sa to tvari ako zamknute. Skutocny viacbodovy zamok je ukryty, z vonku neviditelny, kluc v klucovych sluzbach je neduplikovatelny. Je viac ako prirodzene, ze nezverenim ani foto, ani popis.
Po kradezi bicykla z pivnice som sa do toho pustil. Vsetko som robil svojpomocne so susedom, nic nie je zo seriovej vyroby. Akurat z vonku na dverach mam visiaci zamok, nech sa to tvari ako zamknute. Skutocny viacbodovy zamok je ukryty, z vonku neviditelny, kluc v klucovych sluzbach je neduplikovatelny. Je viac ako prirodzene, ze nezverenim ani foto, ani popis.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No kde su teraz miestni vsetci ACAB-isti z fora? Preco nevrieskaju, ze policajna brutalita?
som zvedavý ako by si reagoval Ty, keby to bol tvoj bike ???
Každý by mal biť zodpovedný za svoje činy !!!
Tiež jazdím na biku do práce tu v BA, tiež som prišiel z malého mesta, tiež máme vo dvore parkovisko, na ktoré vidím a na ktoré sa len tak hocikto nedostane a je pod kamerami, tiež máme pod kanceláriami uzavretú malú garáž na 8 áut, do ktorej majú vrátnici okno a bránu si otvorí len zamestnanec čipovou kartou. Napriek tomu mám bike po celý deň pri sebe v kancelárii, keby s ním chcel niekto odísť musí prejsť s bikom na chrbáte cez turniket okolo vrátnikov alebo by ho musel vyhodiť z okna.
bohužiaľ na Slovensku je to tak,že nemôžeš jazdiť na poriadnom bicykli do práce,pokiaľ si ho nemôžeš dať niekde pri seba do kanclu alebo do poriadne uzamknutého priestoru.
Ja tiež jazdím do práce na bicykli(tam a naspäť 6km),no nie na tom na ktorom chodím na výjazdy.
Mám doma okrem Radonu ešte taký starý krám a na ňom chodím do práce.
Je celý čierny,nenápadný,bez akýchkoľvek nálepiek má aspoň 15 rokov(ak si pamätáte na prvé horské bicykle s pevnou vidlou) a o ten sa vôbec nebojím,že by sa niekto ulakomil.
A keby aj ani za ním nezaplačem.Hodnota možno 30 Euro.
Chlapi,nejazdite ani omylom na poriadnych bikoch do práce,radšj si zaobstarajte nejaký starý a na tom jazdite.
bohužiaľ na Slovensku je to tak,že nemôžeš jazdiť na poriadnom bicykli do práce
ale to nie je len na slovensku. napriklad v holandania jazdia do obchodu a prace tiez na crepoch. kradez bajkov tam je na dennom poriadku. bajk mam tiez v praci u seba v kancli. kolegovi ukradli zamknuty o plot OLPRAN z tesca takze nespoliehal by som sa na to ze neukradnu stary bajk.
je jedno co ukradnuta vec stoji,niekomu proste bude chybat....
Najsmutnejšie na celej tejto veci je, keď vysvetľujete malému dieťaťu, prečo si nemôže na ulici nechať bicikel, keď si ide niečo domov zobrať.
kolko ta to stalo?