Takže včera 135Km. Nastúpané veeeľa, ale neviem koľko /Polom, chata pod Suchým, O. Lesná a všakovaké kopce/ Pri vodnej nádrži Nová Bystrica som premokol do nitky - takú husacinu už som dlho nemal. Na druhej strane atmosferický zážitok. Tmavá obloha, do hmly zahalené okolité lesy, temná vodná plocha... paráda. Foto nemám, lebo neustále pršalo.
Pozývam všetkých v nedeľu na celodenný výjazd po kysuckých a terchovských vrchoch. Väčšina trasy je v teréne. Treba sa pripraviť na cca 2-3 krátke tlačiace úseky a na náročnejší zjazd do Štefanovej. Predpokladaná dĺžka 150+ a nastúpaných 3000+. V prípade dobrej nálady sa pridá polom na záver Štart cca 6:30 VD Žilina.
Pozývam všetkých v nedeľu na celodenný výjazd po kysuckých a terchovských vrchoch. Väčšina trasy je v teréne. Treba sa pripraviť na cca 2-3 krátke tlačiace úseky a na náročnejší zjazd do Štefanovej. Predpokladaná dĺžka 150+ a nastúpaných 3000+. V prípade dobrej nálady sa pridá polom na záver Štart cca 6:30 VD Žilina.
uvidim co budem stvarat v sobotu a ako sa budem citit, ale rad by som siel ak sa pojde pohodovym tempom mal by som vydrzat
vyzerá to pekne chcel by som sa pridať ale nwm či sa dokážem tak skoro zobudiť a prísť z čadce tak skoro
nehodil by si tu gpx ? s toho obrázku ani neviem ktorou stranou sa začína a končí
Super, tak predsa niekto. Vendelín. Pôjdeme pohodovo, ale tak aby sme to stihli
J34N, myslím, že Ty to dáš s prehľadom, po tej Tvojej minulej 300 - večke.
Felip, GPX nemám ako nahodiť. Na nete je to dosť ťažko nahádzať, príliš veľa roboty Ale začíname stúpať z Tepličky do Zástrania, A vraciame sa zjazdom z Polomu do Višňového /to nie je na mape/.
Inak bude aj asfalt, hlavne medzi O. Lesnou a Zázrivou, ale myslím, že to nikomu vadiť nebude, pretože terénu je dosť. Celkovo sa jedná o krásnu trasu. Takže sa teším.
Caute,
neviete mi poradit, ci je cesta na martinske hole volne pristupna PRE AUTO aj teraz, mimo lyziarskej sezony? Na internete som nenasiel ziadnu doveryhodnu inofrmaciu... Diky
Dobre, takže páni, ktorý sa prihlásili na nedeľňajší výjazd. Štart necháme na tých 6:30. VD Žilina, dole pri závore, pri golfe. Zoberte si dostatok tekutín, jedla. Dlhšiu prestávku na obed si môžeme spraviť v O. Lesnej. Je tam výborná reštaurácia. A nezabudnúť dobrú náladu, počasie som vybavil
Kašli na to Felip, poď vlakom, nech ideš na pohodu. Ide Ti 5:34 osobák a 5:53 rýchlik. Osobákom si v ZA 6:12. Pozri si to na mape podľa môjho priloženého obrázku.
Vendelín, už si začínam zvykať...
Dobre, takže sa teším. Čaká sa do 6:40. Zajtra páni.
uvidím ale asi skúsim ten vlak si ma ukecal lebo slnko vychádza až o 6 to by som za tmy musel vyyraziť už do žiliny a po tme ísť ráno nwm uvidím zajtra fakt
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nehodil by si tu gpx ? s toho obrázku ani neviem ktorou stranou sa začína a končí
J34N, myslím, že Ty to dáš s prehľadom, po tej Tvojej minulej 300 - večke.
Felip, GPX nemám ako nahodiť. Na nete je to dosť ťažko nahádzať, príliš veľa roboty
Inak bude aj asfalt, hlavne medzi O. Lesnou a Zázrivou, ale myslím, že to nikomu vadiť nebude, pretože terénu je dosť. Celkovo sa jedná o krásnu trasu. Takže sa teším.
neviete mi poradit, ci je cesta na martinske hole volne pristupna PRE AUTO aj teraz, mimo lyziarskej sezony? Na internete som nenasiel ziadnu doveryhodnu inofrmaciu... Diky
mozno podvecer vas stretnem na ch. p. suchym/polome
Vendelín, už si začínam zvykať...
Dobre, takže sa teším. Čaká sa do 6:40. Zajtra páni.