Eh tak ste Mali super jazdu aj foto. Ja som dnes dal Maguru . Smerom dole som isiel na polovnicky singel uz od zaciatku ktoreho prvu cast nam ukazal Simon . Tak tak teda report
Dakujeme vsetkym ktory ho tak pekne vycistili vieme komu !!
Videjko na posudenie po pripade ako navigacia na polovnicky singel uz k hornej casti . Este v technickych pasazach pri vyslapoch zaostavam ale snazim sa . bolo super pri zjazde !!!
Tak co, paskudy... Pripraveni na 5 krat a dosť?
(kazdy konci kedy uzna za vhodne... komu bude malo, pokracuje druhy okruh - len pozor! V nedelu sa ide hrebenovka Cergova - Obrucne-Mincol-Cergov-Zobrak-Mihalov-Bardejov, ▲2000m ) Jasne ze to cele konci opekackou na Zadnych doloch. OrangeLittleSun
Co zase? Ak myslis Cergovsky hreben tak je to na 15.9. tradicna akcia s prejazdom cez Mincol, ktory je v tom case miestom hviezdicoveho vystupu turistov z okolitych okresov.
Ten polovnicky sa pojde aj v sobotu na 5 krat a dost. Ako bonus ocakavam stret s polovnikmi.
Kto pojde aj rozjazd cez Stebnik startuje o 7:00. Ostatni nieco po 9:00 od orosovej lavky, kde sa pripoja k odvazlivcom, ktori uz budu mat za sebou prvy prejazd Magury zo Stebnika a zjazd po inom znicenom polovnickom chodniku, hrebeni kamennej hory a zltej znacke na Vinbarg. To aby sa stihla aj opekacka na zadnych doloch. Tolko plan. Uvidime co na to realita.
5 krat je vela (boh vie ci 4-krat zdolam), netreba to prehanat a urcite sa mi nechce sliapat do Stebnika po asfalte, to by ma v tom protivetru hned na zaciatku vystavilo
A na ten polovnicky singel treba kopec energie, kedze je dost technicky ... zaradil by som ho, ak sa da, medzi prvy zjazd
Bude to druhy zjazd. Pre toho kto nepojde Stebnik prvy. Teda aspon na mojej trase. Inac kazdy si moze volit trasu sam. Ako v nedelu na Post8. Hlavne je vzdy zapisovat sa hore do knihy. A ten zaciatok je cez Stebnik na rozjazdenie. Aby sa niekto nestazoval, ze sa islo rovno do tazkych stupani. Piaty krat sa ide hore uz len po asfalte zo Zlateho. Piaty zjazd je po SBHP. Ale to uz bude po opekacke.
Je tu este jeden Magura plan. 4Magury jednym supom. Orlovska, Kurcinska, Malastowska, Stebnicka.(120km, preto najma spojenie od prvych dvoch k tym dalsim dvom je po asfalte. Nic pre teba. )
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dakujeme vsetkym ktory ho tak pekne vycistili
Videjko na posudenie po pripade ako navigacia na polovnicky singel uz k hornej casti . Este v technickych pasazach pri vyslapoch zaostavam ale snazim sa
http://www.pinkbike.com/u/stefan3112/channel/Magura-a-polovnicky-singel-8augusta-2013/
Ked ich tam najblizsie stretneme, tak sa im mozes podakovat aj osobne
(kazdy konci kedy uzna za vhodne... komu bude malo, pokracuje druhy okruh - len pozor! V nedelu sa ide hrebenovka Cergova - Obrucne-Mincol-Cergov-Zobrak-Mihalov-Bardejov, ▲2000m )
OrangeLittleSun
Kto pojde aj rozjazd cez Stebnik startuje o 7:00. Ostatni nieco po 9:00 od orosovej lavky, kde sa pripoja k odvazlivcom, ktori uz budu mat za sebou prvy prejazd Magury zo Stebnika a zjazd po inom znicenom polovnickom chodniku, hrebeni kamennej hory a zltej znacke na Vinbarg. To aby sa stihla aj opekacka na zadnych doloch. Tolko plan. Uvidime co na to realita.
A na ten polovnicky singel treba kopec energie, kedze je dost technicky ... zaradil by som ho, ak sa da, medzi prvy zjazd
Dik za upozornenie, zachranil si ma pred kolapsom