Jaj, ty sa asi nezmenis. Pre teba mam pripravene nieco, co ti ukaze, kto si. Pretoze podla tych reci a obav z asfaltu a dlhsich trati vyzera, ze si na to zabudol. V polstine to vraj neznamena to co v slovencine. Tak to ber po slovensky.
Mne to nevyslo, prehadzovacka strajkovala ... musel som to vzdat.
Uz som ju opravil. Najvacsiu neplechu robila zjazdena horna kladka. Este som nemenil kladku, kedze sa mi podarilo aj 2x do roka rozbit rovno celu prehadzovacku (Shimano). Sram je odolnejsia , drzi uz 1,5 roka .
Dufam, ze nevadi, ked hrona kladka je Shimano (mam ich na rozdavanie ) a dolna sram.
Ta sak ma nechaj vydychnut si...
Keby ma zajtra necakali Mincol, cergov a 2000 nastupanych a keby jKolo nezradil (mimochodom: zahrabali sme ho pod tu velku jedlu pri polovnickom chodniku, bicykel je smareny v debre ) tak by bolo aj 5. Ale po nastupanych 2664 metroch a odjazdenych 81 kilometroch pridavat dalsich 600 vyskovych metrov a 20 dlzkovych kilometrov po asfalte zo Zlateho nemalo zmysel. Aj tak ma utahala ta blatista cesta po tazbe od Zlateho. Islo sa jak po pudingu. 2 kilometre. Mozno nabuduce. Alebo viete co bude nabuduce? To co som si pospevoval cely cas....
Na SBHP sa uz tazi. Ta megajedla padla, konare ostali samozrejme na chodniku. Tak sme to ako-tak sprejazdnili. Cesta po hrebeni je rozjazdena, este ze singel po nej isiel len kusok.
tak ja by som sa chcel zajtra pridat ale zial nemam odvoz . dal by sa nejako s niekym vopchat do auta nech si uzijem ten smrtak pre mna ak nie nevadi . pajdo ma uz informonal ze o 7.00 pri sport.hale . vdaka
Malo nas ist 12. Bez ohladu na to, ako sa rozhodne jKolo, ak by islo 13 tak miesto bude. (◄► 52.93 km ▲2007 m, navrat do BJ 18:00 hod., par unikovych ciest skracujucich dlzku aj vysku existuje)
Neviem ci dnes este bude finalmeeting a ci sa niekto pridal. Najskor nie. Organizuje marcopolo.
tak mi prosim napiste nech urcite viem a nech sa nachystam na zajtra ze ci by som sa vosiel . prosim o personal messsage ak sa bude dat DAKUJEM a budem cakat
Jakuba sme pribrali na Vinbargu ked sme sa vracali z prveho vystupu. On s nami cez Stebnik nesiel. Ale stacilo povedat a urcite by po asfalte zo Zlateho isiel. Len ja som nemal odvahu.
Minčol: Due Event Cancelled. satelit: prepac, nikto nemal tvoje telefonne cislo a nemali sme ti ako dat vediet. Z Polska sa valia dalsie mraky. Nema to zmysel totalne zmoknut, premrznut, v blate.
( ja som vedel ze som vcera mal ist na Maguru este raz... ) copyrightoalaska.org oalaska.org
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Uz som ju opravil. Najvacsiu neplechu robila zjazdena horna kladka. Este som nemenil kladku, kedze sa mi podarilo aj 2x do roka rozbit rovno celu prehadzovacku (Shimano). Sram je odolnejsia
Dufam, ze nevadi, ked hrona kladka je Shimano (mam ich na rozdavanie
Tesim sa na zajtra
Keby ma zajtra necakali Mincol, cergov a 2000 nastupanych a keby jKolo nezradil (mimochodom: zahrabali sme ho pod tu velku jedlu pri polovnickom chodniku, bicykel je smareny v debre
Na SBHP sa uz tazi.
Tu mate trasu:
no a tej tazby sme sa dockali
Neviem ci dnes este bude finalmeeting a ci sa niekto pridal. Najskor nie. Organizuje marcopolo.
Jakuba sme pribrali na Vinbargu ked sme sa vracali z prveho vystupu. On s nami cez Stebnik nesiel. Ale stacilo povedat a urcite by po asfalte zo Zlateho isiel. Len ja som nemal odvahu.
Napríklad kapustnicu
satelit: prepac, nikto nemal tvoje telefonne cislo a nemali sme ti ako dat vediet. Z Polska sa valia dalsie mraky. Nema to zmysel totalne zmoknut, premrznut, v blate.
(