Tazko sa mi hlasuje, ked som bol len na Bukovci (ten by som nechal na neskor, ako minuly rok ).
Neviem co mozem ocakavat od tych ostatnych vyjazdov. Ale vo vseobecnosti u mna plati cim menej asfaltu a cim viac technickych pasazi .
Alibista.
Ak bude vyjazd neskor, nezvysi cas na jaskynu... Musime to dat pred zmenou casu na zimny. Otvoreny som vsetkym navrhom. Takze sem s nimi. Nech mame v piatok ne slezine o com diskutovat.
Ci idete do V.Tatier s turistami?
Neprecenuj ten suter, aby ta potom nesklamal. Ten tohto roku nie je v plane...
Jedine spolu s Vihorlatom. Ale to sa ide hore po lesnej asfaltke. Nic pre teba.
Ej veru nebol .. v sobotu cely den prsalo a v nedelu sa mi nikam dalej nechcelo. Kebyze znovu nabehne babie leto, tak som rozmyslal niekde do okolia v PL a tiez UA (ubytko Ubla?). Pripadne znovu Kremenec-W. Rawka...
Jasne. A v piatok rano mi pride SMS ze: "Menim plany, idem vlakom. Nech sa vam to vydari!"
Najprv si musis ziskat spat stratenu doveru. Na Turbacz potrebujem viac casu na pripravu (este sme nedali dokopy prvu etapu!) a najma stalejsiu predpoved pocasia.Ked bude babie leto v plnom prude.
V okoli KE sa zaskerilo slnko, tak som to hned vyuzil. Ani nevies ako zle sa islo naspat na zapad proti tomu zapadajucemu slnku. Ani slnecne okuliare nepomahali, nic som nevidel.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
BTW: ja beriem lancuch a kladku. A vas tam vsetkych zavriem.
Neviem co mozem ocakavat od tych ostatnych vyjazdov. Ale vo vseobecnosti u mna plati cim menej asfaltu a cim viac technickych pasazi
Ale samozrejme, prisposobim sa vacsine
Ak bude vyjazd neskor, nezvysi cas na jaskynu... Musime to dat pred zmenou casu na zimny. Otvoreny som vsetkym navrhom. Takze sem s nimi. Nech mame v piatok ne slezine o com diskutovat.
Ci idete do V.Tatier s turistami?
Jedine spolu s Vihorlatom. Ale to sa ide hore po lesnej asfaltke. Nic pre teba.
edit: CENZUROVANE
preco?
(ked nenapises v mnoznom cisle, das dve jednotne...
...klasika
Ak mal taku cerveno-oranzovu zvlastnu prilbu, tak moze byt
Najprv si musis ziskat spat stratenu doveru.
... a mal taku cerveno-oranzovu zvlastnu prilbu?
Kvoli nepriaznivej predpovedi pocasia na zajtra som si uz dnes vramci CSKA-KE zabehol k novootvorenej rozhladni Čerešenka, ktora bola postavena pri prilezitosti 700. vyrocia bitky pri Rozhanovciach.. Paci sa Vam?
Ceresna na fotke je hraničný bod žúp Šariš a Abov...