hehe, byvam v malebnom udoli, kde zacinam na 330mnm a vsetky kopce naokolo maju 700 a vyssie, najnizsi na okoli ma "ïba" 674 , cize len kym sa dostanem do lesa uz mam 400 hore
Kamos nesmie jazdit len po hradzi. Aj v BA sa da pekne a rychlo nastupat. lto uz hadam ma dokoncenu tu svoju trasu na Biely kriz >2000.
Ja zatial iba ▲110520m a dufam, ze tento rok to uz konecne aj 150000 bude. (bude to opat tesne, chce to dlhe babie leto a skory mraz bez mnozstva snehu)
Ja som začal jazdiť od konca júla a zatiaľ 1688km, väčšinou rovina Do konca roka by som chcel najazdiť aspoň 2500km, ale to záleží od počasia lebo už to občas vypadá vonku drsne.
No a ?? Ja som sa cesťáka tento rok takmer nechytil, prevetrávam len MTB a najviac km budem mať tento rok nabehaných na MTB zimáku a Cross zimáku, ktoré mali spočiatku slúžiť len ako bicykle na dochádzanie do práce a na nákupy, na jazdenie v zime a v nepriaznivom počasí (oba majú blatníky) . Občas sa to zvrtne celkom iným smerom než si človek plánuje.....a to so mal paradoxne na tento rok naplánované dosiahnuť aspoň 8 000 km na cesťáku a urobiť aspoň 200 km cestný výjazd. Momentálne mám na cesťáku slabých cca 300 km a zima klope na dvere .
tak aj ja sa pochvalim, dnes mi padlo 10 000 km, vyskove metre nemam spocitane, snad sa k tomu dostanem cez dlhe zimne noci paradox je, ze som tieto kilometre najazdil od narodenia mojho prvorodeneho synatora vcera mal pol roka tak tymto aj rodinke dakujem, ze mi to tolerovali, ale tak snazil som sa ich neodsuvat na druhu kolaj... za celeho polroka som ich ochudobnil len o tri dni, dva na BA - Jasna a dnes... zvysok som odjazdil na skorych rannych vyjazdoch a cestach do roboty... malo to dosah na MTB, kde som najazdil len okolo 2 000 km...
... laco, nemáš dôvod na "komplexy" je to veľmi slušný výkon
mne sa zdá, že na moje pomery som tento rok celkom slušne nazjadil ... dnes som dosiahol 2000 km na MTB v rekreačnom tempe (z toho cca 30 percent asfalt z dôvodu "približovania" sa k terénu). Prevýšenie netuším, ale snažím sa jazdiť kopčeky v okolí KE - Jahodná, Lajoška, Kojšovka, Vysoký vrch, ...
teraz mi už však nejde o najazdané km ale o radosť z jazdenia, ... zamladi na ceste som sa naháňal za kilometrami, no aj vtedy som robil iba tak max. 6000 ročne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
hehe, byvam v malebnom udoli, kde zacinam na 330mnm a vsetky kopce naokolo maju 700 a vyssie, najnizsi na okoli ma "ïba" 674
Ja zatial iba ▲110520m a dufam, ze tento rok to uz konecne aj 150000 bude. (bude to opat tesne, chce to dlhe babie leto a skory mraz bez mnozstva snehu)
triki by nam mohol povedat ako to bude
No a ?? Ja som sa cesťáka tento rok takmer nechytil, prevetrávam len MTB a najviac km budem mať tento rok nabehaných na MTB zimáku a Cross zimáku, ktoré mali spočiatku slúžiť len ako bicykle na dochádzanie do práce a na nákupy, na jazdenie v zime a v nepriaznivom počasí (oba majú blatníky)
Ja som včera prekonal tohtoročných 3000 km pri cca 61000 nastúpaných metroch. Je to prakticky iba terén, asfaltu totálne minimum.
mne sa zdá, že na moje pomery som tento rok celkom slušne nazjadil ... dnes som dosiahol 2000 km na MTB v rekreačnom tempe (z toho cca 30 percent asfalt z dôvodu "približovania" sa k terénu). Prevýšenie netuším, ale snažím sa jazdiť kopčeky v okolí KE - Jahodná, Lajoška, Kojšovka, Vysoký vrch, ...
teraz mi už však nejde o najazdané km ale o radosť z jazdenia, ... zamladi na ceste som sa naháňal za kilometrami, no aj vtedy som robil iba tak max. 6000 ročne.