chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Patrik si spokojny s Nobby Nic v predu?Tiez o nom uvazujem, vzadu mam teraz RARA
Do predu je perfektny. Spravil som na nom 1000 km a nikdy nesklamal a stale vyzera ako novy. V pondelok som ho dal aj do zadu a ani na mokrych lesnych chodnikoch ani raz neporesmykol a to mam 97 kg. Ani pri fakt ostrych zjazdoch som nesiel do smyku. Urcote vsak EVO. Osobne mam 26x2,25 evo double defence.
Fúha, čo tak radšej Maxxis Ardent z tých lacnejších? Aj v tej kevlarovej verzii za nejakých 25€ by mal o dosť lepšie držať, len bude o trochu ťažší a pomalší... Aj odolnejší by bol.
No v zadu mám RA Ra mám ho len týždeň no dávam mu poriadne zabrať snažím sa naschval jazdiť po skalách,šotoline a zatial drží , zas mi nevravte že Nobby Nic performance bude horší ako moje pôvodne crossmarky za 15e... vy máte celopéra tak určite im dávate viac zabrať,myslím že mne performance postačia...
Myslíš že je to až taký rozdiel?Každopádne Predný budem meniť až na jar,Crossmark je ešte dobrý len som sa pýtal na Nobby lebo vidím že ho máš ty či je to lepšie ako Rocket Ron do predu?
Podla mna rocket ron je dopredu skvely. Vyborne samocistiace schopnosti, vyborny grip v zakrutach aj pri brzdeni. Ten plast ma dobru vzorku ktora pokryva skolo uplne cely behun a vyborne sa spravala pod predkom. Ustrelil mi len raz v zakrute na polnej ceste ked mi koleso spadlo do vyjazdenej kolaje avsak tam by som si ustlal tak ci tak a nezachranil by ma ziadny iny normalny plast.
Nobby sa v predu sprava podobne ako conti mountain king II. Grip vyborny ale ak sa to prezenie tak to nepredvidatelne uleti. U nizsej vzorky je viac citit ten moment kedy to prestava zaberat.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
čo vy na kombináciu
predok: http://www.suncycle.sk/sk/produkt/mtb-plast-schwalbe-rocket-ron-26-performance-2013/5205
zadok: http://www.suncycle.sk/sk/produkt/mtb-plast-schwalbe-racing-ralph-performance-kevlar/3601
savings Schwalbe RACING RALPH 29x2.25" Addix Performance plášť, kevlar
25,99 € savings
MOC 44,99 €savings Schwalbe ROCKET RON 26x2,25" Performance Addix E-25, plášť, TLR, kevlar
26,99 € savings
MOC 44,99 €Jazdim 90% asfalt, takze sa snazim najst nejake kvalitne cestne plaste, ale vobec sa do toho nevyznam .. tak len ci nemate s nim nahodou niekto zle skusenosti, pripadne doporucit alternativu.
Je to na zephyr 2.0 http://www.ctm.sk/model/mtb/zephyr-2-0/
Schwalbe KOJAK 700x35C Performance RaceGuard, plášť, kevlar
39,99 €
MOC 46,99 €Určite radšej EVO verziu, Performance nekupuj. Inak na XC/AM je to fajn plášť.
Do predu je perfektny. Spravil som na nom 1000 km a nikdy nesklamal a stale vyzera ako novy. V pondelok som ho dal aj do zadu a ani na mokrych lesnych chodnikoch ani raz neporesmykol a to mam 97 kg. Ani pri fakt ostrych zjazdoch som nesiel do smyku. Urcote vsak EVO. Osobne mam 26x2,25 evo double defence.
Jazdim 90% asfalt...
ak si nepotrpis na hmotnost, tak su aj ovela lacnejsie alternativy, staci navstivit nejaky cyklobchod, vlani som jazdil nejaky longus http://outdoor.vsetkonabicykel.sk/znackove-produkty/longus/longus-plaste/plast-26x1-5-ia-2018-40-559-/c31000000605p697994.html (cez 6000km a zdaleka nielen asfalt)
teraz mam Kenda K838...
Schwalbe KOJAK 700x35C Performance RaceGuard, plášť, kevlar
39,99 €
MOC 46,99 €No nie je Evo nachylnejší na defekt ako performance?
Tak ho zober, aspoň budeš môcť potom zase niečo vylepšiť
Nobby sa v predu sprava podobne ako conti mountain king II. Grip vyborny ale ak sa to prezenie tak to nepredvidatelne uleti. U nizsej vzorky je viac citit ten moment kedy to prestava zaberat.