nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
www.velonation.com/News/ID/15477/RadioShack-Leopard-team-issues-confirmation-email-from-USADA-which-it-says-proves-Horner-changed-whereabouts-information.aspx
drapak, mam pocit ze on a Matej Jurco
V Dubnici sa cez majstráky síce stalo skoro niečo podobné, jak bola časovka, tak si jeden ***** zmyslel, že keď teraz prešiel jeden cyklista tak on už môže ísť a rozhodol sa ísť do križovatky na kanálskej ceste... Ešteže tam bol policajt kt. ho dosť rýchlo odstavil, lebo po pár sekundách už prechádzal ďalší..
Ofiko nominacia
http://velonews.competitor.com/2013/09/news/giro-2014-set-for-rare-zoncolan-pink-jersey-finale_302717
Počuj netrpíš ty nejakou dopingofobiou .... čo pretek a favorit to podľa teba sypač. Už sa na to vyprdni a raduj sa zo športu ako takého. Horner pridal do Vuelta napätie a je super, že nevyhrávajú len papierový favoriti.
Ak nepomôže odosobnenie skús presedlať na šach ...tam hádam dopingového hriešnika nenájdeš.
trikiho
a tým pádom je jasné že je stále a dlhodobo nasypaný ...
že ste zabudli riešiť (nejak skoro) toho "vraj kozmického" človiečika z Gira
asi si to sypanie vybera svoju krutu dan.
uplne rovnako ako lance ze je 7 nasobny vitaz, ine si nik nepamata, vari mi tu chce dakto tvrdit ze si pamata tych 7mich co skoncili druhy? no neverim