Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
tak zas nie vsetci su skuseni bikeri ako vy.. ja som mal na tom zjazde problem hlavne podvecer, ked sa zacina stmievat a kopec jam je vdaka seru a tienom ukrytych a v podstate neviditelnych..
Staci sledovat dianie okolo seba a jazdit v ramci svojich moznosti. Neviem, co za somariny riesite. Detto ako za volantom. Ked "citis" stroj pod sebou, pojdes rychlejsie bez hrozby padu. Vsetky asfaltky v MK su pre cestak prejazdne. Miestami treba akurat spomalit. Na vrchol Devinskej Kobyly ide konplat pekna asfaltka z Koprivnickej. Akurat sa treba rovnako vratit spat.
odporucam Ti tuto stranku pre stupania v MK pre cestaky http://www.sportreport.sk/index.php/trasy/zoznam-stupani
co sa tyka kvality asfaltu, tak z tych usekov, co si uviedol, je viac-menej neprejazdny usek borinka - prepadle, ale pekne to obides asi najlepsim stupanim v okoli cez medene hamre smer hviezda...
klesanim sa radsej vyhni BK smer jur, od Kacina smer druhy kamenolom, od vypaleniska smer raca a aj od BK smer zelezna ta kvalitne vytrasie... od BK smer raca si treba raz prejst pomalsie, potom to uz pojde frisko z kobyly bola v poslednom case dost zaserkana cesta, ale tak smerom hore si to okuknes a budes vediet co mas cakat
a este okrem stupani na tej stranke mozno spomenut vyslap od zabotovej smer kamzik, aj opacne od snezienky smer kamzik a potom kopec kratkych stupani v okoli koliby, dlhych dielov, stare grunty a slavicie udolie s 25% bonusom
Dnes som sa bol povozit po Greenbikovej trati. Opravuju znacenie. Pribudnu aj nove stlpy so smerovnikmi. Jeden postavili akurat v zjazde z Malinskeho vrchu smerom k Malemu slavinu kde sa cyklotrasa krizuje s asfaltkou. Je tam umiestneny dost nestastne kusok od dobrej stopy. Zhora nezvyknem brzdit a ked sa tam nahodou stretneme viacery tak moze byt problem sa mu vyhnut. Stretol aj ludi ,ktory to znacia a upozornil som ich na to. Mozno to zmenia. Neviete kto ma na starosti znacenie ?
vlsu stopa sa zmeni ani nepostrehnes kedy
ak si vsimnes niekde cerstvo padnuty strom nova stopa je okolo neho za par dni
ludia sa pri tom znaceni musia riadne namakat a ked to nerobi clovek co bikuje ale len turistikuje take nieco si neuvedomi. nie je to katastrofa...
nj, cestak za tmy na nasich skur***nych asfaltkach je ciste zlo. dnes vecer som si dal gabcikovo, tam som bol za 1:22 hod. ale naspat uz za tmy to bolo trapenie, aj ked som mal auroru. esteze nemam karbonove kolesa, tie nemaju na nasich cestach zmysel. ak na tej hradzi nie je aspon 300 vln, skar, dier, a inych neprijemnych prekazok tak ani jedna!
nabuduci rok by som kludne aj sam vyasfaltoval tie 10centimetrove hlboke predely co su najma na samorinskej strane. lebo prisambohu raz tam chytim potme defekt a co mam potom robit?
Dnes som bol tiež na greenbikovej trati.Neviete, prečo k zelenému C pridali ešte aj modré C ? Od Železnej smerom k Malému Slavínu.Však modré C patrilo k Cerovej dráhe.
Alebo som niečo prepásol ?
Preznačujú sa cyklotrasy po Pezinskú Babu. Zastrešuje to župa - Bratislavský samosprávny kraj. K doterajším cyklotrasám pribudnú nové okruhy (preto pribudli nové céčka)
Budú nové smerovníky a mali by pribudnúť aj mapy.
ano preznacuje sa vselikde a pribudli aj lyziarske znacky - biely pruh v dvoch cervenych pruhoch v okoli Cerveneho domceka a Kosarisk
Dnes ma VO otocila vojacka , ze maju strelby, bola v pohode aj ked som uz bola znacne v ich uzemi
Ti manici s NM , ci IL su znackari zo Slovenskeho cykloklubu, ktori obnovuju cyklo znacenie a znacia i nove cyklotrasy. Toto vsetko sa robi pod patronatom Brtaislavskej zupy... Ak su nejake dotazy, kludne mi napiste, rad k tejto teme zodpoviem...
Keď najhoršie je, že to je úplne jedno. Ani len NP neplnia svoju funkciu, stačí sa ísť pozrieť do MF, VF alebo NT. Všade sa ťaží bez ohľadu na štatút územia
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
co sa tyka kvality asfaltu, tak z tych usekov, co si uviedol, je viac-menej neprejazdny usek borinka - prepadle, ale pekne to obides asi najlepsim stupanim v okoli cez medene hamre smer hviezda...
klesanim sa radsej vyhni BK smer jur, od Kacina smer druhy kamenolom, od vypaleniska smer raca a aj od BK smer zelezna ta kvalitne vytrasie... od BK smer raca si treba raz prejst pomalsie, potom to uz pojde frisko
a este okrem stupani na tej stranke mozno spomenut vyslap od zabotovej smer kamzik, aj opacne od snezienky smer kamzik a potom kopec kratkych stupani v okoli koliby, dlhych dielov, stare grunty a slavicie udolie s 25% bonusom
ak si vsimnes niekde cerstvo padnuty strom nova stopa je okolo neho za par dni
ludia sa pri tom znaceni musia riadne namakat a ked to nerobi clovek co bikuje ale len turistikuje take nieco si neuvedomi. nie je to katastrofa...
nabuduci rok by som kludne aj sam vyasfaltoval tie 10centimetrove hlboke predely co su najma na samorinskej strane. lebo prisambohu raz tam chytim potme defekt a co mam potom robit?
Alebo som niečo prepásol ?
Budú nové smerovníky a mali by pribudnúť aj mapy.
Dnes ma VO otocila vojacka
mozno by som sa niekedy pridal
no mam tadial oblubenu trasu, tak si musia na mna zvyknut vojaci
Dnes niečo maľovali na stromy maníci s ečv NM a stretol som v zákaze aj súv s IL. Čo to tam má pod palcom Váhostav?
potichu zas idú v prospech ťažobnej loby.takže nás nečaká nič dobré.