Ja sa rad necham prekvapit informaciou, kde v KE chcu na jabloni pozbierat 150 ludi, co si realne mozu zapytat >2700 hrubeho a este nemaju flek alebo su ochotni zacat robit pre IBM...
Len namatkovo - priemerka v KE je vraj 1200 cisteho, skus sa spytat namatkovo niekoho z tych 2500 zamestnancov TSystems, co si o tom myslia.
Natrapte ma tymito diskusiami este aj tu. Chodte cez SS.
BTW: Pytat sa T-systemakov je o nicom. Prave oni su tie "cvicene callcentrum opice". Aspon vacsina. Bez urazky.
Zajtra lajtka. Pocasie uz nezvitazi a na treti pokus uz konecne dokoncime, co sme vzdy kvoli pocasiu museli menit.
Nerad sa niekomu miesam do veci, ale jazdit by trebalo namiesto teoretizovania. Preco si nebol?
(Stale sa na tom pracuje, dokonca som v Pieninach predvadzal aj nazornu ukazku blackoutu. A to bolo s prilbou. Zabralo to, ale iba ciastocne. Opakovat ukazku nasledkov uz nemienim.)
Specialna povrchova uprava naboja. Takzvane pieskovanie... pravym riecnym pieskom. A to som povodne do toho brodu chcel vletiet plnou rychlostou. To by bola show!
...trošku od veci, ale dúfam, že neurazím "stále točiacich pedálmi" V sobotu sme boli "kolaudovať" chatu pod Rysmi aj s vyhlásenou "vyhliadkovou" latrínou, len pre nedostatok času a "momentálnej" prípežitosti sme ju nevyskúšali. Aj "nočnú" sme si dali, pri zostupe sme od Popradského plesa šli už len s čelovkami...
Stupnov? Zavisi od casu a miesta. V nedelu rano namraza, tesne pod nulou. Okolo obeda uz sme na vyhladke polihovali v trave a slnili sa. Den predtym v sobotu bolo chladnejsie. Mozno aj preto, ze sme boli v povestnej studenej doline na Regetovke. V sobotu rano tam tusim bolo -6°C. Presne udaje o teplote ja nemam. GarminEDGE 705 sice teplomer vraj ma kvoli korekcii barometra na meranie nadmorskej vysky, ale samostatne sa zobrazit neda. Neviem preco.
V piatok na nocnej jazde sme sa nad Resovom kde boli asi 2°C rozhodli zbehnut dole do dediny do krcmy. Dole bolo -1.5°C. A to sme presli necely kilometer.
Tu su zvysne fotky z nedele. (ta spina na objektive ma uz Vycistene to bolo, a o par mesiacov znova... Lacnejsie bude kupit novy fotoaparat.)
A tato je na kalendar... EDIT: samozrejme ze na Máj
Minikin: tusil som to s tou teplotou .. babie leto ako vysite /inak sorry za moj offtopic v teme, ale on sa strati / .. a fotka je fakt na kalendar. Akurat su trochu postracane detaily
Este nie babie leto ako vysite. Obloha ano, ale teplotam chybalo tak 15 stupnov viac, aby to bolo prave babie leto. Predsa len 7 stupnov poobede je malo. Dufam, ze to prave babie leto prichadza. Rozmyslam, ci v kancelarii nezapnut klimu.
A k tomu kalendaru: to nie je fraza, ze kalendarova fotka. jKolo robi taky nas BJbikeKalendar a vzdy vybera nejake fotky z minulorocnej sezony na novy kalendar. A tuto by som si tam vedel predstavit, aj ked do ozajstnej kaledndarovej fotky ma kvalitou daleko. A v tom fotopostprocessingu sa ja nevyznam, aby som ju upravil tak, aby bola este viac k svetu. Ale nam ide skor o tu atmosferu a zazitky, ktore potom nad kalendarom preberame...
Hmm, zas nieco zle vyznelo ? Ja suhlasim, ze je to naozaj kalendarova fotka. Vyzera naozaj vyborne ako treba na kalendar. Len mam obavu, ze na velku tlac .. (kalendar ma A4?) ma malo detailov, ale original som nevidel, mozno je to len moc prekompresovana na forum. No ale neber to v zlom, ze chcem rozoberat tuto fotku .. ja nepatrim k ludom, ktori maju potrebu niekomu nieco kazit. A je len super, ze tam mate takuto partiu.
Nie, vobec to nevyznelo zle a ani mi ten komentar k nej vobec nevadil. Len som to trocha vysvetlil. Keby som tak mal cas, silu, odvahu, schopnosti a neviem co este nosit nejaku zrkadlovku.... Ale tie paskudy prefrcia okolo a potom ich uz ani diva svina nedobehne. Nie som nejaky chrt. Nevladzem.
...paskudy? ...to si vysvetlime v piatok vecer u F....
...ja by som na maj dal č. 64 z tvojich fotiek...
...uz som fit, neviem ci pomohla 52%, alebo piatkova nocna
Jasne ze ti pomohla piatkova nocna. Prelozena tou 52kou. Ved sme si zasluzili v tom mraze...
Dame dalsiu (nocnu bez 52 , pojde sa autom)? Pajdovu trasu na Ciernu horu. Ma to 23 km a 760 nastupanych. Start by bol v piatok o 18:00 hod. od sportovej haly. Ak by bol zaujem, treba len spocitat ludi a zmanazovat dopravu... Doma by sme mali byt do pol desiatej. Teda ak v chate pri rozhladni na Ciernej hore nahodou nebudu ubytovane nejake sličné slečny. To by sa potom mohlo predlzit. Ale neverim ze tie dve by boli v piatok prave tam.
No a jasne ze treba dohodnut, ci sa v nedelu pojde Kysak-Sivec-Folkmarska skala-Janosikova basta-Kysak (70km, 2600nastupanych). Ja suhlasim s jKolom, ze ak sa to ma ist, tak teraz...
Zrkadlovku na bajk ee, normalne sa to nosit neda, alebo len velmi tazko a chodit do batohu to uz vobec pri takychto vyjazdoch. Da sa ale uvazovat o micro 4/3 systeme, akurat neviem nakolko slusny obraz maju tie ultrazomove objektivy. Plus nemaju 24mm
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dýýýk domoviná alebo popevok jKola pri nocnom prejazde Postarkou.
Slo o toto http://blog.etrend.sk/milos-moravcik/2013/10/02/plat-2-700-eur-mesacne-aj-toto-ide-dotovat-vlada/ .. callcentrum to nebude
Len namatkovo - priemerka v KE je vraj 1200 cisteho, skus sa spytat namatkovo niekoho z tych 2500 zamestnancov TSystems, co si o tom myslia.
BTW: Pytat sa T-systemakov je o nicom. Prave oni su tie "cvicene callcentrum opice". Aspon vacsina. Bez urazky.
Zajtra lajtka. Pocasie uz nezvitazi a na treti pokus uz konecne dokoncime, co sme vzdy kvoli pocasiu museli menit.
Lahol som si do travy.
Potom prisla ONA.
Jej jemne pery sa ma nezne dotkli.
Naspulim pery, otvorim oci a .....
(Stale sa na tom pracuje, dokonca som v Pieninach predvadzal aj nazornu ukazku blackoutu. A to bolo s prilbou. Zabralo to, ale iba ciastocne. Opakovat ukazku nasledkov uz nemienim.)
Specialna povrchova uprava naboja. Takzvane pieskovanie... pravym riecnym pieskom. A to som povodne do toho brodu chcel vletiet plnou rychlostou. To by bola show!
Povedz "uhlie" !
V piatok na nocnej jazde sme sa nad Resovom kde boli asi 2°C rozhodli zbehnut dole do dediny do krcmy. Dole bolo -1.5°C. A to sme presli necely kilometer.
A tato je na kalendar... EDIT: samozrejme ze na Máj
A k tomu kalendaru: to nie je fraza, ze kalendarova fotka. jKolo robi taky nas BJbikeKalendar a vzdy vybera nejake fotky z minulorocnej sezony na novy kalendar. A tuto by som si tam vedel predstavit, aj ked do ozajstnej kaledndarovej fotky ma kvalitou daleko. A v tom fotopostprocessingu sa ja nevyznam, aby som ju upravil tak, aby bola este viac k svetu. Ale nam ide skor o tu atmosferu a zazitky, ktore potom nad kalendarom preberame...
...ja by som na maj dal č. 64 z tvojich fotiek...
...uz som fit, neviem ci pomohla
Jasne ze ti pomohla piatkova nocna. Prelozena tou 52kou. Ved sme si zasluzili v tom mraze...
Dame dalsiu (nocnu bez 52
No a jasne ze treba dohodnut, ci sa v nedelu pojde Kysak-Sivec-Folkmarska skala-Janosikova basta-Kysak (70km, 2600nastupanych). Ja suhlasim s jKolom, ze ak sa to ma ist, tak teraz...