Ale mówisz chłopcze śmiesznie. (nebeska≠niebieska a o ostatnom uz ani nehovorim )
To sa asi naucila od jednej z presovskych bikeriek, takze maslo na hlave mate aj vy.
Proste moda, ucesy a obava, ze v tom nie su pekne... A mozes sa akokolvek snazit a nepresvedcis ich ze su. Jednoducho Zeny.
Tak ako s tou piatkovou nocnou a nedelnym Kysakom? Ide niekto?
Dnes konecne dorazilo babie leto, na CSKA KE som sa polhodinu vyvaloval na luke a pozeral z kopca nad Kavecanmi na Kosice. O piatej vecer sa dalo jazdit v kratkych gatiach a predpoved je podobna (ak nie lepsia) aj na vikend. Takze teraz alebo nikdy (teda nikdy tento rok).
Piatok ja ano, aj JozkoC s autom...
V nedelu je vacsi dopyt po Mincole, o dva tyzdne ide totiz partia na chatu do Stebnika...
Nech sa kazdy vyjadri v piatok.
1. Keby nahodou motyka vystrelila a v piatok by isiel aj jKolo, tak so svetlom pre jozkaC nebude problem. Mam nejake navyse. Len treba napisat, nech ho vezmem.
2. Hovorim ze Cergov je kratsi, jednoduchsi a da sa ist aj po zmene casu na zimny. Sivec-Folkmarska-Janosikova basta sa da ist po zmene casu len s dojazdom so svetlami. Alebo vobec. Vasa volba. Chrobacnost je tento rok asi infekcna a prudko nakazliva...
Kto je "partia co ide do Stebnika" a na ktoru chatu? Na cely vikend? more details please...
Uz som low batery, ale:
1. Jozkovi ma prist svetlo tento tyzden
2. Argumenty su jasne a pravdive, ale kedze maju cely vikend chatu (Vlado, Cento, Marek...),vyberaju z prveho vykladu Mincol a cukrovinky cierny princ...
Dojazd so svetlami nemusi byt zle riesenie, so skorym startom, mozno rannou inverziou...hlasim sa aj tam...
Prave v predpovedi pocasia hovorili, ze do piatku ma zaprsat. To zvysuje sance na hmlu a inverziu.
Na ziadnu chatu ma rovnako ako vtedy do Tatier po jednostolovej dohode nikto nepozval. Idem na Sivec.
Miszka:
-prilba: w Polsce nie ma wymogu jazdy w kasku, więc nie jestem przyzwyczajona do niego, zwyczajnie mi przeszkadza i nie ma to związku z modą ani urodą
Postaram się go nosić, obiecuję.
-kalendar: zdecydowanie więcej detali ma nasze wspólne foto / foto Centio/. Idealne na kalendar
-uhlie: powiem Ci jak się zobaczymy
PAJDO Bo ti treba futbal hrat... Dufam, ze si sa poucil. A ani v posilke to neprehanaj!
elwira
- Konečne si zavítala na fórum. Odkedy mas janka, tak uz písmenkuješ len s ním a tu chodíš len raz za dva týždne.
- kask - to nie je vec či ti to prikazuje zákon. Ide o vlastné zdravie a život. Keby prilbu nosit zakonom zakazali, aj tak ju budem mat... A nepis to mne, iní sa pohoršovali...
- kalendar - Rok ma 52 tyzdnov, fotiek bude treba vela.
Rad by som siel, uvidim co nato koleno ... vo stvrtok ho pojdem testnut
...čo máš s tým kolenom stále....asi ti musím dať poriadne školenie ako správať ku kolenám, lebo o pár rokov budeš chodiť o palici. Apropo, Minikin má pravdu s tým futbalom....
JozoS, Minikin:
To nieje od futbalu (Porac ma dorazil ) , koleno si furt pretazim od bikovania, aktivita pri inom sporte mi len prospeje - ortoped odporucal . No uz som objednany k inemu. Len teraz nemam cas chodit na rehabilitacie, koli skole ... cakam na skuskove , kedy budem prevazne doma.
Potom mas mozno zle nastaveny posed alebo polohu nohy na pedaloch. Skusal si s tym nieco robit?
Ak ta dorazil Porac, tak potom budes musiet jazdit po hradzi. Ved tam neboli ziadne extremne vyslapy. Napriklad ako budu na Sivci a Folkmarskej skale. Mozno ze zjazdy davaju kolenu zabrat. Rovnako ako bezcom. Z kopca nebehaju radi. Nemal by si jazdit z kopca.
A nie je iny sport ako iny sport. Sporty s potrebou prudkych zmien pohybu squash, tenis, halovy futbal, nahananie dievcat po predajni... A zalezi aj na intenzite, akou ten sport pravadzas. Rekreačne mnohe nevadia, ale ked pritlacis na pilu, aj neskodne sporty mozu viest k poskodeniam zdravia.
Pajdo: je divne, ze prave bicyklovanie ti pretazuje koleno, kedze aj z hladiska rehabilitacie byva bicykel prave odporucany, aj ked pravda, silove zaberanie do pedalov prospievat nemusi. Ak nemas SPD, prave tie by mohli pomoct a frekvencne slapanie. Rozhodne ale futbal je na problemy s kolenom najhorsi a akykolvek sport kde su nahle zmeny smeru, zataze /volejbal,basketbal,futbal, squash/.
On ma SPD. A problem mozno nie je samotne koleno ale nejake slachy a upony okolo neho. Ale to uz necham na inych odbornikov.
Porac sa ti pomstil ze si nedal na zaciatku strecing.
Aha .. tak potom je problem v zlom nastaveni SPD, eventualne posedu. Staci milimeter a je vybavene .. poznam to. Presne slachy a upony si to odnesu. Ale to som uz Pajdovi pisal, ci vravel minuly rok a nejak nevidim progress
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To sa asi naucila od jednej z presovskych bikeriek, takze maslo na hlave mate aj vy.
Proste moda, ucesy a obava, ze v tom nie su pekne... A mozes sa akokolvek snazit a nepresvedcis ich ze su. Jednoducho Zeny.
Dnes konecne dorazilo babie leto, na CSKA KE som sa polhodinu vyvaloval na luke a pozeral z kopca nad Kavecanmi na Kosice. O piatej vecer sa dalo jazdit v kratkych gatiach a predpoved je podobna (ak nie lepsia) aj na vikend. Takze teraz alebo nikdy (teda nikdy tento rok).
V nedelu je vacsi dopyt po Mincole, o dva tyzdne ide totiz partia na chatu do Stebnika...
Nech sa kazdy vyjadri v piatok.
2. Hovorim ze Cergov je kratsi, jednoduchsi a da sa ist aj po zmene casu na zimny. Sivec-Folkmarska-Janosikova basta sa da ist po zmene casu len s dojazdom so svetlami. Alebo vobec. Vasa volba.
Kto je "partia co ide do Stebnika" a na ktoru chatu? Na cely vikend? more details please...
1. Jozkovi ma prist svetlo tento tyzden
2. Argumenty su jasne a pravdive, ale kedze maju cely vikend chatu (Vlado, Cento, Marek...),vyberaju z prveho vykladu Mincol a cukrovinky cierny princ...
Dojazd so svetlami nemusi byt zle riesenie, so skorym startom, mozno rannou inverziou...hlasim sa aj tam...
Na ziadnu chatu ma rovnako ako vtedy do Tatier po jednostolovej dohode nikto nepozval. Idem na Sivec.
Rad by som siel, uvidim co nato koleno
-prilba: w Polsce nie ma wymogu jazdy w kasku, więc nie jestem przyzwyczajona do niego, zwyczajnie mi przeszkadza i nie ma to związku z modą ani urodą
Postaram się go nosić, obiecuję.
-kalendar: zdecydowanie więcej detali ma nasze wspólne foto / foto Centio/. Idealne na kalendar
-uhlie: powiem Ci jak się zobaczymy
elwira
- Konečne si zavítala na fórum.
- kask - to nie je vec či ti to prikazuje zákon. Ide o vlastné zdravie a život. Keby prilbu nosit zakonom zakazali, aj tak ju budem mat... A nepis to mne, iní sa pohoršovali...
- kalendar - Rok ma 52 tyzdnov, fotiek bude treba vela.
Armstrong181, alfireto
marcopolo
Ale ved o dva tyzdne je zatvaračka KST. To budu vsetci na chate a vykaslu sa na nu? To hadam nie!
...čo máš s tým kolenom stále....asi ti musím dať poriadne školenie ako správať ku kolenám, lebo o pár rokov budeš chodiť o palici. Apropo, Minikin má pravdu s tým futbalom....
To kde vystavali?
To nieje od futbalu
Ak ta dorazil Porac, tak potom budes musiet jazdit po hradzi. Ved tam neboli ziadne extremne vyslapy. Napriklad ako budu na Sivci a Folkmarskej skale. Mozno ze zjazdy davaju kolenu zabrat. Rovnako ako bezcom. Z kopca nebehaju radi. Nemal by si jazdit z kopca.
A nie je iny sport ako iny sport. Sporty s potrebou prudkych zmien pohybu squash, tenis, halovy futbal, nahananie dievcat po predajni... A zalezi aj na intenzite, akou ten sport pravadzas. Rekreačne mnohe nevadia, ale ked pritlacis na pilu, aj neskodne sporty mozu viest k poskodeniam zdravia.
edit: Minikin ma predbehol
Porac sa ti pomstil ze si nedal na zaciatku strecing.