Caute, o moj inzerat prejavil zaujem nejaky chalan z USA, z pociatku som si myslel ze ide len o daky blby ofajč no postupom casu a konverzacii s nim si myslim ze ide o seriozny zaujem a dohodli sme sa na platbe cez paypal. Na mail mi prislo aj potvrdenie o zaplateni plnej sumy za bajk+shipping fee 150e. Podla toho co sa dalej pise v maily je, ze suma za bajk + 150e sa mi pripisu az potom ako zajdem na western union pobocku a vyplatim kuriera, ktory mi vystavi potvrdenie ktore musim preskenovat / odfotit a zaslat to na paypal mail. Akonahle to obdrzia tak mi pripisu vsetky peniaze (350e). Poradil som sa so znamym co byva v USA a povedal mi ze to kludne moze byt ofajč, no nemusí. Ak mate niekto podobnu skusenost alebo uzitocnu radu budem rád.
Vdaka za Vas čas
Predpokladam, ze toho kuriera mas vyplatit z vlastnych? Cize by si im poslal bike za vlastne a uz v zivote by si ho neuvidel a ani peniaze To co spominas je princip vinkulacie a ak sa nemýlim paypal takto nepracuje. Bud tam peniaze mas alebo nemas. Vsetko co ide cez WesternUnion je zvycajne odrb ...Urcite ruky prec a neodpovedat na emaily...
nehnevaj sa.. mysli ze za toto cudo bez prehadzovacky je niekto ochotny dat 150 postovne + 200e cenu? myslis ze v USA nemaju biky a su odkazani na taketo doslova sroty?
paypal takto nefunguje.. pozri si odosielatela spravy stavim ze sa to nie je original sprava
Tak stretol sa s tým prvý krát tak nevie preto sa pýta. Zuby nápis mu ci nechce radšej Slovensku bryndzu
Ja som si už pár krát písal keď som sa nudil a celkom som sa bavil
Tych par ludi sa nepouci, lebo su lenivi alebo neschopni pouzit aspon vyhladavanie, ked uz nepouziju sedliacky rozum. Je tu tema, kde sa to riesi, ale preco nevytvorit dalsiu temu? Zeby USA bolo nieco ine ako zahranicie?
Ked ide o USA , kamarat tam bol pracovne na pol roka a ako spravny biker si kupil bike aby sa tam povozil. V obchodoch mali skoro to co aj tu ale o 1/2 az 2/3 lacnejsie ako tu. Tak kto by kupoval bike z EU ked je to predrazene?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Inak aký bicykel máš že je zaujímavý pre nejakého ... z júesej.
Inak aký bicykel máš že je zaujímavý pre nejakého ... z júesej.
http://www.mtbiker.sk/bazar/bicykle-bmx-dirt-street/182170/author.html
paypal takto nefunguje.. pozri si odosielatela spravy stavim ze sa to nie je original sprava
Kedykolvek uvidis toto, tak je to *****
Neviem ci sa mam
Ja som si už pár krát písal keď som sa nudil a celkom som sa bavil