Tak keď je dnes ten svetový deň cyklistiky, tak som si bol dnes aspoň trošku pretočiť nohy. NR- Komjatice- Poľný Kesov- Branč - NR ... 45km ale o rok snáď aj raz toľko
dnes prvy cyklokrosovy pretek vobec sice len skratena verzia na cca 30 minut, ale neskutocna makacka, par padov, blato, zjazd cez tony kravskych lajn aspom mam co robit kazdy vikend hh
Borci z okolia Novaky-PD, od zajtra do nedele som v Novakoch planujem dat aj nejaky cicmany okruh a nejaky ten vyjazd zajtra a v piatok .... kto ma zaujem sa pridat ?
niekto tu pisal,ze 39/25 je uplna pohoda na kopce tusim sa tak vyjadroval LordKlaymen
astro: kludne moze,ale nebude to mat lahke
PALI: co s tym maju spolocne kolieska?ci mas take alebo onake,vzdy je to o nohach a kondicii,ver mi,ze pri nas dvoch je to uplne jedno a ked vyjdem ja tiekopce,tak ty urcite
diri nie nie,my sme tocili na Jalaksovu smer Devicany,to bol tusim Kubo a este ktosi z ATOMU LV, zajtra nemas v plane vyjazd? lebo my ideme Lord Klaymenhold musim podpichnut,ze niekto ma naplavane za cely zivot a niekto nabicyklovane nie vsetci mame predpoklady na kopce ako ty ,relativne vyjdem hocijaky kopec,zalezi ake prevody a uz vidim ako tocia vsetci 39/23-25 Hodrusu/Brehy, takze ked pises ze staci 39/25=to musi byt uz pan cyklista aby mu to stacilo na riadne kopce, ale nehovorim,ze nie,ked ma niekto 60-70kg,my postarsi si len mozeme povzdychnut ,ale oproti minulemu roku to je o 50% lepsie,kedze kolko rokov si telo zvyka na cestak 2-3? palo1707 diky za dnesny vyjazd,dnes Marian tocil pekne,tak ale to je dupac .... takze zajtra si volame okolo 9tej....m abyt krasne pocasie bez vetra 24C
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
astro: kludne moze,ale nebude to mat lahke
PALI: co s tym maju spolocne kolieska?ci mas take alebo onake,vzdy je to o nohach a kondicii,ver mi,ze pri nas dvoch je to uplne jedno
Lord Klaymenhold musim podpichnut,ze niekto ma naplavane za cely zivot a niekto nabicyklovane nie vsetci mame predpoklady na kopce ako ty ,relativne vyjdem hocijaky kopec,zalezi ake prevody a uz vidim ako tocia vsetci 39/23-25 Hodrusu/Brehy, takze ked pises ze staci 39/25=to musi byt uz pan cyklista aby mu to stacilo na riadne kopce, ale nehovorim,ze nie,ked ma niekto 60-70kg,my postarsi si len mozeme povzdychnut
palo1707 diky za dnesny vyjazd,dnes Marian tocil pekne,tak ale to je dupac