hmm dnes sa zadarilo Nokia Lumia 720 trafila displejom jediny strkovy kamienok na chodniku dosplej funguje cely.....na dotik tak isto ..ale vyzera to na pucu
problem je hlavne v tom ze telefon ma stal 230 eur...
puknute je len vrchne sklo..cize iba gorila glass ale ako hladam na nete predava sa to jedine v celku lcd plus sklo plus dotykova plocha.....a aj s vymenou je cena 200 eur...(to mozem kupit novy telefon radsej)
este aj cez kolegovho kamosa co vlastni obchod s telefonmy by to pri nakupnej cene stalo 150 to je stale vela...
kedze ja mam displej v pohode komplet cely ...tak isto cely reaguje na dotyk....a problem je len s tym ze gorila glass je cele popukane....chcel by som sa spytat ci sa neda kupit samostatne....dajme tomu do 50 eur aj so servisom......
To je tak, kedysi mali všetky displeje plastové prekrytie. Nepamätám si, že by niekto musel riešiť výmenu. Teraz musí mať každý telefón "nerozbitné a nepoškriabatelné" gorilla glass a zničí sa to na každom druhom telefóne. A najlepšie sú telefóny, ktoré to majú z oboch strán
Nevidím v tom problém.
Jednoducho marketing si pýta gorilla glass, tak ho cpú všade. Mimochodom akoby neexistovalo iné sklo, keď už tam chcú práve sklo...
ak to pojde budem stastny ako blcha....lebo je to len zlomok ceny oproti tomu co ponukaju na slovensku.....
akurat od toho padu mam jediny software-ovi problem....neviem preco sa obrazovka nechce otocit na sirku..ked telefon otocim na bok....zostava stale na vysku
Nieco este postuduj o tej vymene. Na tom shope maju napriklad sklo aj pre S4 a pritom ho je takmer nemozne bez poskodenia LCD alebo digitzeru vymenit. Predavat diely mozu ale ci ich uz je mozne vymenit je nieco ine.
Ja uvažujem jeden ponúka gorila glass na s4 na bazosi za 20€ tak by som to skúsil vymeniť na mojom rozbitom a ak by to vyslo tak by som ho predal ale neviem či sa mi to oplatí skúsiť a po prípade minúť dalších 20€
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
puknute je len vrchne sklo..cize iba gorila glass ale ako hladam na nete predava sa to jedine v celku lcd plus sklo plus dotykova plocha.....a aj s vymenou je cena 200 eur...(to mozem kupit novy telefon radsej)
este aj cez kolegovho kamosa co vlastni obchod s telefonmy by to pri nakupnej cene stalo 150 to je stale vela...
kedze ja mam displej v pohode komplet cely ...tak isto cely reaguje na dotyk....a problem je len s tym ze gorila glass je cele popukane....chcel by som sa spytat ci sa neda kupit samostatne....dajme tomu do 50 eur aj so servisom......
ak by ste o niecom vedeli bol by som rad
inac budem nuteny pouzivat dalej tento...lebo novy neplanujem kupovat...tolko penazi nemam
Jednoducho marketing si pýta gorilla glass, tak ho cpú všade. Mimochodom akoby neexistovalo iné sklo, keď už tam chcú práve sklo...
http://www.ebay.com/itm/Genuine-Original-Nokia-Lumia-720-touch-screen-glass-panel-digiitzer-front-/171145994947?pt=UK_Replacement_Parts_Tools&hash=item27d918a2c3
ani to drahe nieje
skusim to asi za pokus nic nedam
akurat od toho padu mam jediny software-ovi problem....neviem preco sa obrazovka nechce otocit na sirku..ked telefon otocim na bok....zostava stale na vysku
a co sa tyka otacania displeja pomohol restart telefonu..