CSKA KE + C&C - Bol som si obzriet vitazov ceny za Architekturu 2013 - cena verejnosti (poslednych 6 obrazkov)
A vy ako? Navrhy na nedelu?
Moje su:
1. Presov - pojazdit niekde medzi Kvasnou vodou a Kysakom (obist Tlstu a naspat)
2. Polsko - Dukla, Cergowa, Chyrova, vyhliadka
3. Polsko - Malastowska Magura
4. Levocske planiny (nejaka zjednodusena verzia, alebo aj plna... v 2011 sme dosli 15:40 a to sme mali meskanie 1,5 hodiny kvoli problemom na starte)
5. stale tu je aj skratena a modifikovana trasa Sivec - Folkmarske skaly (islo by sa z Margecian, takze o jeden prechod hrebena menej = 60 km)
Vyberajte a pridavajte svoje navrhy. Detaily trasy sa dohodnu po vybere v piatok u Fantomasa.
No co, nikto nic?
Dalsia nominacia na nedelu:
Pajdo nuka na nedelu tri presovske single (Endurorob, Cunka, naucny) s Dijckom. Na moj vkus dost malo km, treba vyuzit dlzku dna... ale nominacia je.
Babie leto je tu a vy takto? Vidim ze na BJ-crew prichadza totalna jazdecka kriza, viac ludi nejazdi ako jazdi... asi vsetci cakaju na pľušť a slotu. Ale potom už bude nesporo plakať. Konečná.
Nastvem sa a pojdem si posediet na lavicku na Ondrejisko...
Nie ja za co aj ja som rad ze som zasa uspesne zoservisoval dalsiuFoxu aj ked mi je luto ze taka znacka" zabudla naliat olej do nohy " dufam ze nie . Tak nech jazdi super .
Zajtra pratame singel kto moze nech sa prida Vdaka
Pekne Pajdo: A Foxove (Satkove) deti nebudu mat co jest.
Podla mna na olej nezabudli. Len sa pouzivanim a mazanim po tych rokoch jednoducho spotreboval. Ale nie som expert a nechce sa mi to studovat, je to len moj nazor.
BTW: Odteraz budes servisovat vsetky líšky v okrese. Alebo vyskolis ich majitelov a urobia si to sami. Myslim, ze Pajdo uz je vyskoleny. Po upratani - Zadne doly - opekacka!
Podla mna na olej nezabudli. Len sa pouzivanim a mazanim po tych rokoch jednoducho spotreboval. Ale nie som expert a nechce sa mi to studovat, je to len moj nazor.
Tak vidlica ma cez 1,5 roka a cca 6000km najazdenych. Do tej nohy sa dava 30mm oleja
Kedze ideme na singel spratat to lisite (uz by viac padat nemalo) aby si pokojne pod snehom pospal , cca, do kedy budete na tych doloch opekat? ... mozno prideme pozriet, ak budeme vladat .
PS: Kto by mal chut prist nam pomoct, tak alebo ... aby sme zobrali naradie .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A vy ako? Navrhy na nedelu?
Moje su:
1. Presov - pojazdit niekde medzi Kvasnou vodou a Kysakom (obist Tlstu a naspat)
2. Polsko - Dukla, Cergowa, Chyrova, vyhliadka
3. Polsko - Malastowska Magura
4. Levocske planiny (nejaka zjednodusena verzia, alebo aj plna... v 2011 sme dosli 15:40 a to sme mali meskanie 1,5 hodiny kvoli problemom na starte)
5. stale tu je aj skratena a modifikovana trasa Sivec - Folkmarske skaly (islo by sa z Margecian, takze o jeden prechod hrebena menej = 60 km)
Vyberajte a pridavajte svoje navrhy. Detaily trasy sa dohodnu po vybere v piatok u Fantomasa.
elwira, ty tu neklikaj!
Dalsia nominacia na nedelu:
Pajdo nuka na nedelu tri presovske single (Endurorob, Cunka, naucny) s Dijckom. Na moj vkus dost malo km, treba vyuzit dlzku dna... ale nominacia je.
V nedeľu sa pridám na každú trasu ktorá sa dohodne. Ale v piatok u Finďa nebudem. V sobotu sa ozvem ako to vyzerá.
Nastvem sa a pojdem si posediet na lavicku na Ondrejisko...
Zajtra pratame singel kto moze nech sa prida Vdaka
BTW: Odteraz budes servisovat vsetky líšky v okrese. Alebo vyskolis ich majitelov a urobia si to sami. Myslim, ze Pajdo uz je vyskoleny.
Tak vidlica ma cez 1,5 roka a cca 6000km najazdenych. Do tej nohy sa dava 30mm oleja
Kedze ideme na singel spratat to lisite (uz by viac padat nemalo) aby si pokojne pod snehom pospal
PS: Kto by mal chut prist nam pomoct, tak