Katko vdaka, vidim ze si tam bol v 2010, pohyboval si sa po tratiach aj mimo samotneho konania maratonu? Takze odporucas a nemali by byt ziadne problemy? Samozrejme okrem vydrze a kondicky...
samozrejme že pohyboval, sú to normálne zvažnice a chodníky otvorené pre kohokoľvek...netreba sa ničoho obávať, na tej 80tke by som asi vynechal to tlačenie na Sourasass, všetko ostatné je super...
Myslite vynechat to stupanie z Arabby na Sourasass na 80km trase? A preco? Neda sa to vytiahnut kvuoli stupaniu alebo kvuoli povrchu? Na mape to nevyzera az tak zle . A prave tam vyzeraju pekne vyhlady do okolia... aj ked tych tam je asi vsade dost.
prečo? pretože tam tlačíš minimálne 40 minút do fakt solídneho strmáku, síce v lese ale nič príjemné to nie je...ale zase výhlady hore sú samozrejme parádne..
bola som tento rok na maratone. Tlacila som hore kopcom minimalne hodinu.Ako pise Katko - solidny strmak, povrch tiez nie je med lizat - hmmm, rolling stones . Ak nechces prist o tie vyhlady - odporucam z Arabby luxusnu lanovku.
... ja som toho moc nevidela, bola hmla
Johny prejdi si celu trat,vcitane toho tlacenia,lebo od vtedy nechapem tie casy,ktore tam borci davaju na tej dlhej. S jazdenim tam nie je ziadny problem,v Taliansku som nezazila nikdy ziadne obmedzenia pre cyklistov. Mapku trate ti na info nedaju,lebo budu tvrdit to o tom sprievodcovi ale gpx ti postaci. Stupanie je strmeeee a dlhe. Ale treba zazit.
Silva, kedze nejdeme na jeden den, tak casu bude dost a urcite chcem prejst cele vcitane tlacenia/tahania. Ked sa ide maraton snad sa na niektorych usekoch aj tlaci, ale v ramci turistiky by som skusil aj vyslapat - kopce mam rad, preto tam idem .
Lakko: plan je 14/15.september - zalezi od ubytovania(Ortsei/St.Ulrich), ktore som zacal zhanat...
tak je jasné že keď ide človek pohodu vyjde kadečo, ale tamto tlačí každý zbytočne ďaleko bývať v Ortisei, normálne Valgardena, Canazei, Corvara...to sú najlepšie fleky...
Katko, na zaklade tvojho typu sme nakoniec zmenili Ortsei za Corvaru - je to priamo na trase!
Lakko, budeme tam od 15.septembra. Mas aj ty nejaky plan tam v tom case?
mám zaplatené štartovné na Sellaronda Hero 2013, na 62km trať. Zo zdravotných dôvodov sa nemôžem zúčastniť. Ak má niekto záujem o štartovné, nech sa ozve. Cena dohodou.
Tak rychlo uzavreli prihlasovanie. "AMAZING HERO 2014: REGISTRATIONS CLOSED IN A DAY (WELL, ALMOST)!
The Organising Committee has closed registrations because online registrations for the HERO 2014, on Saturday 21st, had reached the maximum number of participants. From this moment onwards 300 race numbers combined with holiday packages are still available: these include a three or four night stay at a participating hotel or holiday flat rental in Val Gardena."
Dopyt prevalcoval ponuku Podla toho co maju na stranke planovali cenu za registraciu postupne zvysovat az do maja 2014 a cuduj sa svete ono sa tych 3014 cisiel vypredalo uz za jeden den v oktobri 2013. Kazdopadne jeden z najlepsich MTB maratonov, aj keby bol 3x do roka tak ho vypredaju.
Zdravim ludia
Tento rok by som chcel ist na maraton do Talianska s nazvom Sella Ronda hero ktory sa kona 21.6.2014
Chcem sa spytat ci sa nahodou niekto nechysta ze by som sa pridal samozrejme za cestu a ostatne poplatky by som si platil respektive by som pripadne mohol zobrat auto aj ja
bol by o taketo nieco zaujem?
link: http://www.sellarondahero.com/
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mna tiez zaujima tento maraton. Kedy v septembri chcete ist? Priblizny termin mas. Mozno by som sa pridal.
... ja som toho moc nevidela, bola hmla
Lakko: plan je 14/15.september - zalezi od ubytovania(Ortsei/St.Ulrich), ktore som zacal zhanat...
Lakko, budeme tam od 15.septembra. Mas aj ty nejaky plan tam v tom case?
mám zaplatené štartovné na Sellaronda Hero 2013, na 62km trať. Zo zdravotných dôvodov sa nemôžem zúčastniť. Ak má niekto záujem o štartovné, nech sa ozve. Cena dohodou.
Pegas.
The Organising Committee has closed registrations because online registrations for the HERO 2014, on Saturday 21st, had reached the maximum number of participants. From this moment onwards 300 race numbers combined with holiday packages are still available: these include a three or four night stay at a participating hotel or holiday flat rental in Val Gardena."
Tento rok by som chcel ist na maraton do Talianska s nazvom Sella Ronda hero ktory sa kona 21.6.2014
Chcem sa spytat ci sa nahodou niekto nechysta ze by som sa pridal samozrejme za cestu a ostatne poplatky by som si platil respektive by som pripadne mohol zobrat auto aj ja
bol by o taketo nieco zaujem?
link: http://www.sellarondahero.com/