V nedeľu 2. decembra bude posledné kolo Slovenského pohára v cyklokrose. Organizátor pri tej príležitosti organizuje akciu "Cyklokros pre všetkých". Môžete si vyskúšať, ako chutí cyklokros - aj na horákoch.
Propozície sú na http://www.starz.sk
Príroda porieši... Koľaje neboli hlboké, len od bicyklov, žiadne autá, korene trávy ostali v zemi, na jar bude rásť ako besná, tak ako každý rok. Veď aj preto sa cyklokros jazdí na jeseň a začiatku zimy.
Okrem toho na budúci rok tam už možno bude stavebný dvor.
Na verejnosť presiaklo, že 1. decembra 2012 nebude posledné kolo Slovenského pohára v cyklokrose v Pravenci, ale v Bratislave. A pretože organizátori nemali veľa času na hľadanie trate a vybavovanie povolení, bude opäť na osvedčenej trati pri Technopole.
V programe by mali byť aj hobby jazdci, t. j. neregistrovaní. Takže batôžkári, môžete si prísť vyskúšať, ako chutí cyklokros.
Nebudem sa hádať, nakoľko pán bude asi odborník.
Vidím, že v profile má "cestný" bicykel postavený na krosovom ráme.
Je pravda, že pri niektorých cestných rámoch by hrubšia guma nemusela prejsť cez zadnú vidlicu, prípadne mohla by šúchať o sedlovú trubku. No 90% sa mi zdá prehnané!
Nebudem sa hádať, nakoľko pán bude asi odborník.
Je pravda, že pri niektorých cestných rámoch by hrubšia guma nemusela prejsť cez zadnú vidlicu, prípadne mohla by šúchať o sedlovú trubku. No 90% sa mi zdá prehnané!
V poslednej dobe som si vyberal cestny bike aj podla toho aby som donho vedel dat 25-27mm cestne plaste a kupodivu dnesne moderne ramy mavaju pri sedlovej trubke problem uz s tymyto velkostami, preto si neviem predstavit ako by do vacsiny z nich mohol dat 32mm plast Navyse ked sa nan nalepi "trocha" blata (s cim ma niekedy problem uz aj cx ram/brzdy).
Túto sobotu sa konal CX b Petržalke pri Technopole. Pretekalo sa za luxusných priam jarných podmienok. 1. Martin Haring CK Banská Bystrica Muži 0:54:53
2. Róbert GavendaDUKLA TRENČÍN TREK Muži 0:55:28 00:35
3. Milan BarényiTREK KCK OSLANY 0:56:07
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Okrem toho na budúci rok tam už možno bude stavebný dvor.
V programe by mali byť aj hobby jazdci, t. j. neregistrovaní. Takže batôžkári, môžete si prísť vyskúšať, ako chutí cyklokros.
Dámy a páni, do pozornosti dávam ďalšiu sériu fotiek z posledného kola BCF SPCX pri Technopole: http://www.biker.sk/cyklistika/clanok/1398/fotoreport-finalove-11-kolo-bcf-spcx-opat-v-petrzalke
enjoy!
V poslednej dobe som si vyberal cestny bike aj podla toho aby som donho vedel dat 25-27mm cestne plaste a kupodivu dnesne moderne ramy mavaju pri sedlovej trubke problem uz s tymyto velkostami, preto si neviem predstavit ako by do vacsiny z nich mohol dat 32mm plast
1. Martin Haring CK Banská Bystrica Muži 0:54:53
2. Róbert GavendaDUKLA TRENČÍN TREK Muži 0:55:28 00:35
3. Milan BarényiTREK KCK OSLANY 0:56:07
Treba pripomenúť, že Harig deň pred SlP XC bol na Svetovom pohári v Tábore, kde obsadil vynikajúce trináste miesto. Haring má najlepší výsledok Slováka za desaťročie
Zopár mojích fotiek z akcie
http://www.bikeclubnestich.sk/2013/10/7-kolo-slovenskeho-pohara-v-cyklokrose-petrzalka/
report