Dneska bike čelovka so stromom ja som ten strom po pravej strane oblízal. Našťastie len zodraná píšťala a už mi černie jeden necht na ruke. Bike je na tom horšie, schytala to presne sigma, dožgrená ale funguje, a samozrejme predné koleso. Dneska namiesto srandy vonku bude sranda pri centrovaní...
... a to som sa konečne pred tyždňom vrátil na bike po vyvrtnutom zápästí. Asi by som mal už uzavreť sezónu hehe
Dneska bike čelovka so stromom ja som ten strom po pravej strane oblízal. Našťastie len zodraná píšťala a už mi černie jeden necht na ruke. Bike je na tom horšie, schytala to presne sigma, dožgrená ale funguje, a samozrejme predné koleso. Dneska namiesto srandy vonku bude sranda pri centrovaní...
... a to som sa konečne pred tyždňom vrátil na bike po vyvrtnutom zápästí. Asi by som mal už uzavreť sezónu hehe
Neviem, ci nie je vhodnejsie naucit sa jazdit nez uzatvarat sezonu...
Ahojte chcel by som sa spytat ake mate skusenosti s pouzivanim Stella Dorsi na klucnu kost.. momentalne lezim po velmi tazkom pade v nemocnici a toto zranenie si lekari vsimli az skoro po 3 tyzdnoch Tak ci ma zmysel ju este pouzivat alebo bude lepsia operacia Dakujem za vsetky rady
som v podstate zaciatocnik... a precenil som sa velmi.. cestou z Velkej Homole ma po najazde na kamen vyhodilo zo stopy a uz to islo jeden strom druhy treti... Vysledok: ulomena prava ruka pod ramenom 6 rebier pneumotorax haemotorax zlomena lava stehenna kost Tu klucnu kost si vsimli az ked som sa prvy krat po 23 dnoch posadil takisto posunutu hanku na pravej ruke.. V zivote som nemal nic zlomene a to som si presiel vsetkym moznym Teraz som si to vybral naraz.. To neratam tych 10 dni umeleho spanku kde mi davali max 30% sance..
S kamosom som bol ten ma stabilizoval a privolal sanitku tam usudili ze stav je velmi vazny tak privolali vrtulnik.. tak uz od 24.9 lezim v nemocnici.. Ale pomaly ma stavaju na nohy takze uz chodim pomocou choditka pomaly Ruku mi kazdy den natahuju a rehabilituju a lekar sa vyjadril ze to nastastie bude bez nasledkov a ze mam byt rad ze zijem.. ze som prezil iba vdaka kondicii aku som mal a ako telo zabojovalo.. Ale vidim to tak ze na jar zas sadnem na bajk Tomu sa mimochodom okrem trosku ohnutych riaditok a rozstelovanemu prehadzovacu nic nestalo.. no dam ho pre istotu prehliadnut do servisu
Dakujem to bude ono.. inak myslim ze tymto "drobnym" zraneniam nevenovali pozornost A chvalabohu som mal prilbu.. na ten usek bacha chalani a radsej opatrne na brzdach
cervena.. a na listie som doplatil.. bol pod nim suter ktory ma vyhodil do prava a vysledok uz poznas Sice rozbity na sr..y ale nestracam optimizmus ked vidim ako sa hojim Takto mesiac dozadu som este spinkal v umelom spanku Sranda bola ked som sa prvy krat prebral a pri posteli mi stala kamoska drzala ma za ruku a ja som na nu otvoril oci Utrpela mensi sok lebo to necakala
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
fuj ale na tom povrchu by som sa smykat nechcel
Neviem, ci nie je vhodnejsie naucit sa jazdit nez uzatvarat sezonu...
tusil som hned ze to bolo z homole, ked som videl tvoje bydlisko.
niekto ta potom nasiel, ci si si zavolal pomoc sam?
http://www.bike-forum.cz/forum/zlomena-klicni-kost.html
http://www.bike-forum.cz/forum/32476.html
este teraz ked je vsade listie az po k....
skore uzdravenie.