Kupil som si novy cestny bike, je dost drahy a tak sa trochu bojim, ci sa nemoze stat, ze ma niekto z neho zhodi a ukradne mi ho. Stretli ste sa niekto s niecim podobnym? Robi sa to vobec na Slovensku?
By ma zaujímalo koľko % kradnutých vecí je na MTBR bazár..
Verím že by to bolo veľké číslo..
X krát som odpovedal na inzerát so záujmom o kúpu ale keď prišlo na papiere tak komunikácia skončila..
a tykalo sa to bicyklov alebo komponentov? lebo verim ze skutocne malokto ma doklady ku komponentom. u celych bajkov je to mozno o nieco lepsie. ja napriklad nemam doklady vobec o nicom
No ja ked som predaval ***** tak prve co som hovoril, ze mam zarucak s dokladom o kupe. Inac ako sa tak pozeram na ten zoznam tak uplne jasne corky Yeti, Liteville aj Canyony, ze sa vobec odvazili predavat aj taketo exkluzivity a biky ktore sa daju kupit len cez priamy predaj bez papiera.
no neviem či zrovna Canyon je u nás tuctovka to si skôr mohol napísať specialized keď som bol na ukončení sezóny v PU tak iné ako specialized nebolo vidieť inak v PU je prípad kedy chalanovi ukradli bajk enduro či aký a cca o pol roka možno viac ( neviem presne osobne ho nepoznám) ho policajti zavolali, že ho našli niekde smerom na východ
mne tak povediac ukradli neukradli. keď som si kúpil terajší bajk tak som starý predal kamošovi.bol to ešte nejaký IROK ale staral som sa o neho vzorne. mal ho asi mesiac, chodil na ňom do konti do roboty(cca 2km od jeho domu). raz si zabudol klúče od zámku, tak to len tak akože zamkol.samozrejme po šichte už bajk nikde. bolo mi to ľúto..škoda ho bola.
mne inak zatiaľ neukradli. keďže som si ho musel kúpiť sám.dávam si veľký bacha. radšej idem do obchodu u nás v dedine na maminej libuši ako na ňom.
By ma zaujímalo koľko % kradnutých vecí je na MTBR bazár..
X krát som odpovedal na inzerát so záujmom o kúpu ale keď prišlo na papiere tak komunikácia skončila..
Nie každý ma o papiere záujem ja keď som predával svoj rám pri stretnutí z kupujúcim som mu dal aj doklad o kúpe rámu na ktorý platila ešte záruka a on ho okamžite pokrčil a odhodil takže tak
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a tykalo sa to bicyklov alebo komponentov? lebo verim ze skutocne malokto ma doklady ku komponentom. u celych bajkov je to mozno o nieco lepsie. ja napriklad nemam doklady vobec o nicom
mne inak zatiaľ neukradli. keďže som si ho musel kúpiť sám.dávam si veľký bacha. radšej idem do obchodu u nás v dedine na maminej libuši ako na ňom.
Nie každý ma o papiere záujem ja keď som predával svoj rám pri stretnutí z kupujúcim som mu dal aj doklad o kúpe rámu na ktorý platila ešte záruka a on ho okamžite pokrčil a odhodil takže tak
tak ten co zahodil ten zarucak musel mat s prepacenim v hlave hovno alebo je tvoj pribeh vymysleny..
http://www.sellesanmarco.it/en/news/628/FURTO+DA+UN+MILIONE+DI+EURO+IN+SELLE+SAN+MARCO.html