Wysowa : sobota oblacno, niedziela 90% -2mm opad deszczu, Próbóję przestawić znajomych żeby pojechali w sobotę koło południa czyli tak jak umaiwał się z Wami Janek,dam znać czy się to powiedzie.
Uz nic nemen. Popoludni je uz aj tak neskoro na nejake pojazdenie. A potom nam treba este ist domov do BJ... Ci ostanem vo Wysowej a sa vopcham cały błotnisty do postele medzi teba a janka?
Najprv som vestkym povedal, ze sa ide v sobotu, ako povedal jkolo. Potom sme vsetkym oznamili, ze ak sa pojde tak nie v sobotu, ale v nedelu. Odvolavat co som odvolal a slubovat co som slubil nebudem.
Takze ak vobec, tak NEDELA. V sobotu idem do Lenartova.
BTW: kto pojde, mal by si zobrat nepriestrelnu vestu. Dostat sa do Wysowej bude mozne iba cez palebnu liniu. Polovacky su v plnom prude. (Ciegelka, V. Tvarozec, Stebnicka Huta, Regetovka alebo Dujava) Cele pohranicie pod palbou. Pajdo: pozor aj na polovnicky chodnik na Magure. Tam bude cez vikend tiez husto.
CSKA KE C&C funguje dalej. Nebyt 6 srn a 2 bezcov tak v lese pusto. Akoby KEbikers uz zazimovali.
BTW: ked som fotil tak som videl padat hviezdu. A cosi som si zelal. Nemozem prezradit co, lebo by sa to nesplnilo ale v nedelu bude vsetko jasne...
Nebude Pajdo, lebo chodniky sa cistia koli jelenej ruji a teraz prebiehaju spolocne polovacky na dziky. A tu pripajam fotku kde ste "oklamali" ctihodnu verejnost s cistenim Takto koncil singel minuly tyzden v utorok, pri tych 3 kopach jedlovych konarov. Vid fotka. A inac dal som vytahat tie spadnute ceresne a porezane buky co boli pod hrebenom v kupeloch (medzi vlekom a ceresnou) na chodniku ktory smeroval od ohniska za vlekom smerom dole do kupelov, tak si tam potiahnite singel.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
może być tylko mały problem z pogodą, zobaczymy bliżej weekendu
Coś na dobranoc
Harry
ten zjazd z Krivana je brnkacka oproti tomuto
Najprv som vestkym povedal, ze sa ide v sobotu, ako povedal jkolo. Potom sme vsetkym oznamili, ze ak sa pojde tak nie v sobotu, ale v nedelu. Odvolavat co som odvolal a slubovat co som slubil nebudem.
Takze ak vobec, tak NEDELA. V sobotu idem do Lenartova.
BTW: kto pojde, mal by si zobrat nepriestrelnu vestu. Dostat sa do Wysowej bude mozne iba cez palebnu liniu.
Polovacky su v plnom prude. (Ciegelka, V. Tvarozec, Stebnicka Huta, Regetovka alebo Dujava) Cele pohranicie pod palbou.
Tak kichamy na pogodę i spotykamy się w niedzielę
Na pewno przyjdę cały błotnisty i zamiast tradycyjnego pocałunku na powitanie będzie Biiiiig Hug!
A kychat budeme v pondelok.
Tym padom, by mal byt znova vycisteny
BTW: ked som fotil tak som videl padat hviezdu.
jak będzie dobra pogoda to będzie na 100% zasługa tej hviezdy