ked som isiel vcera peso z Marianky, kde som bol pozriet Zimny maraton, a vracal som sa cez Malinsky vrch do Race... tak som si spomenul na jeden stary singletrack, ktory som poznal ako prejazdny cca z roku 1985. Chcel by som sa ist nan buduci vikend pozriet...
Otazka znie, su ochotni bratislavski bikeri v pripade, ze by sa dal spojazdnit, urobit na nom nejake brigady... asi bude treba pilit stromy, odpratavat spadnute haluze, mozno i mensie zemne prace - uprava chodnika...
Ak by bol zaujem o obnovu tohto singletracku, dajte mi vediet, a pozriem sa, v akom je stave, pripade urobim foto dokumentaciu.... Inak ten singletrack ma uctihodnu dlzku 7,9 km !!! Ak by sme ho dali dokopy, tak som ochotny ho i zlegalnit a vyznacit ako oficialnu cyklotrasu.....
posledný komentár: 18. 12. 2025 o 18:11
posledný komentár: 27. 10. 2025 o 20:30
posledný komentár: 15. 8. 2025 o 12:39
Riesil som tieto mostiky s riaditelom Mestskych lesov a BSP. Toto je iniciativa Mestskych lesov, ktori chceli pomoct nam bikerom. Tento usek totiz vyhodnotili ako nestabilny ( je pravda, ze sa zacal prehlbovat ). Kedze Cerovu drahu mame iba v sprave a vlastnik lesa sa rozhodol po 4 rokoch urobit prvu korektutu cyklochodnika , ktoru po zvazeni sme uznali za potrebnu, i ked nevyhnutnu, tak sme ju schvalili...
Dufam, ze to nenarusi Vasu cyklisticku naladu a ostanete Cerovej drahe verni....
Inak iba mala poznamocka. Cerova draha bola povolena len za podmienky, ze bude easy...
lto: ak je nejaka otazka k tomuto, prosim ries to sukromnou spravou... dik
keď máš čisté svedomie tak sa nemáš čoho báť
osobne si myslim, ze tato uprava bola zbytocna a na skodu zabavnosti trailu
naozaj by bolo lepsie riesit ten blatovy usek za asfaltkou smerom na Zelenu
je mi jedno ci to tam je alebo nie je
Bol som to dnes prejsť a nie je to také zlé ako sa môže zdať z príspevkov.
Laco to vysvetlil dosť presne, prečo to mestské lesy urobili.
Keď to tu čítam, začínam pochybovať, či mám ísť zajtra riešiť padnutý strom pri monolite, aby sa mi nedostalo podobných reakcií.