ked som isiel vcera peso z Marianky, kde som bol pozriet Zimny maraton, a vracal som sa cez Malinsky vrch do Race... tak som si spomenul na jeden stary singletrack, ktory som poznal ako prejazdny cca z roku 1985. Chcel by som sa ist nan buduci vikend pozriet...
Otazka znie, su ochotni bratislavski bikeri v pripade, ze by sa dal spojazdnit, urobit na nom nejake brigady... asi bude treba pilit stromy, odpratavat spadnute haluze, mozno i mensie zemne prace - uprava chodnika...
Ak by bol zaujem o obnovu tohto singletracku, dajte mi vediet, a pozriem sa, v akom je stave, pripade urobim foto dokumentaciu.... Inak ten singletrack ma uctihodnu dlzku 7,9 km !!! Ak by sme ho dali dokopy, tak som ochotny ho i zlegalnit a vyznacit ako oficialnu cyklotrasu.....
posledný komentár: 18. 12. 2025 o 18:11
posledný komentár: 27. 10. 2025 o 20:30
posledný komentár: 15. 8. 2025 o 12:39
este dve strany dozadu , ked som to pisala, som bola kritik vyborneho napadu mestskych lesov
waw, ako rychlo sa to meni
Tvoj prispevok bol trosku o inom... ale ak sa daju prec tie mostiky, neznamena to, po prve: ze hned, a po druhe: konkretne zhupy sa budu musiet poriesit, aby nedochadzalo k zosuvu, aby to miesto bolo bezpecne... Za ten trail aj niekto zodpoveda, inak by uz davno nebol...
ked mestske lesy robia mostik, tak mozu riesit aj nejake spevnenie tych jam napriklad makadam, alebo presunut mostiky tam kde je blatovy usek od asfaltky smerom k Veronike, pripadne opravit existujuci mostik v prvej casti od Veroniky, ktori sme minuly rok dratovali, lebo bol vkuse strbavy
tak ja neviem s kym si to koordinuju co robit a co nie, asi sami so sebou
necakam, ze to spravia hned, to asi nikto, len by blo fajn, keby pan Kutka skusil komunikovat nez sa rozhodne sam s niekym, kto nas zastupuje, a to si asi Ty , ci sa zasa mylim?
no nic, neuvazujem ako lesnik ale ako biker
http://www.bike-forum.cz/fotogalerie/bikeri-v-akci/detail-44899.html
(berte to ako vtip, ale fakt je ten ze to smyklave istotne bude)
Na mostíky sa tu každý druhý naváža už asi štyri strany.
Na to, že mestské lesy zareagovali na zahlásenie padnutého stromu na druhý deň, prešlo skoro bez povšimnutia.
To len pre objektivitu.
milsu - ML to tu nečítajú
Vadí mi, nezmyselné a neopodstatnené nadávanie na mestské lesy. Málokto z nadávajúcich prišiel s nimi reálne do kontaktu.
Ja mám skúsenosť, s Kutkom sa dá rozumne dohodnúť a vychádza bikerom v ústreti.
(možno aj tie nešťastné mostíky by sa dali poriešiť)
Kto a čo je Kutka ja napr vobec netuším, keďže som mimo a nezaujímam sa o to.. ale ML sú napr prvé na rane ak sa jedná o názor na ťažbu dreva a ten bordel čo tam všade je..
neslo o bezpecnost bikerov ale o zosuv pody
zosuv bikerov je vitany