ked som isiel vcera peso z Marianky, kde som bol pozriet Zimny maraton, a vracal som sa cez Malinsky vrch do Race... tak som si spomenul na jeden stary singletrack, ktory som poznal ako prejazdny cca z roku 1985. Chcel by som sa ist nan buduci vikend pozriet...
Otazka znie, su ochotni bratislavski bikeri v pripade, ze by sa dal spojazdnit, urobit na nom nejake brigady... asi bude treba pilit stromy, odpratavat spadnute haluze, mozno i mensie zemne prace - uprava chodnika...
Ak by bol zaujem o obnovu tohto singletracku, dajte mi vediet, a pozriem sa, v akom je stave, pripade urobim foto dokumentaciu.... Inak ten singletrack ma uctihodnu dlzku 7,9 km !!! Ak by sme ho dali dokopy, tak som ochotny ho i zlegalnit a vyznacit ako oficialnu cyklotrasu.....
posledný komentár: 18. 12. 2025 o 18:11
posledný komentár: 27. 10. 2025 o 20:30
posledný komentár: 15. 8. 2025 o 12:39
EDIT: tusim musim dofuknut vidlu
(singel nad vydricou beriem ako znacenu trasu kedze tadial ide maraton)
Ja rad jazdim aj nove veci, ale priznam sa ze tento rok som dal Cerovku az 28x co je asi moj rekord. Viem to vdaka GPS ktore zapnem vzdy ked sadnem na bike. Pre mna ten trail zacina na parkovisku Cerveny most a tocim sa klasika na Malom Slavine. Takto spravim 27km, za cca 2hod na jeden vyjazd. Bike doveziem autom na parking a potom odveziem autom prec. Castokrat idem potom z parkoviska rovno do office
nejak nam to tu zapada prachom. prechadzal som kusok pesi, co som stretol som odpratal. podla stop premavka na toto rocne obdobie slusna.