to je to, co som postol skor
rozmery su jedna vec, druha je tvar a tvrdost. zadok ti da jasne najavo, ci je dobre alebo nie. ak chces fizik, volil by som najskor testovacie sedlo. aby si nekupil nieco, co nebude dobre a potom ho nemusel predavat v bazare so stratou.
my mame podobne teraz na predajni elite za 19,9 € tusim.....s nejakym gelom a ma to fungovat ako termoflasa.....cez 2 hody v tom vydrzi voda v zime pitna a nie ladova ako svina a ako tak pozeram na tvoj bajk...ze sa ti tam celkom hodia tak asi si ich zoberiem..
Sakra, na ráno som sa dobre zasmiala . Áno, je to Gáborov bike, a NIE, nie je to "corka" . Oni majú tých bikov plnú "stajňu". Predáva ho preto za takú dobrú cenu, lebo je to dobrý človek, a za veľmi dobrú cenu ho aj kúpil, za veľkoobchodnú, tak funguje ich sponzorstvo s Cube.
Ale veď ja viem, viem..... akurát on je ten posledný z posledných, čo by dokázal niečo kradnuté už len používať, nieto ešte predávať . Preto mi z toho ostalo smiešno
Gratulujem, rozosmial si ľadovú kráľovnú
.
Inak toho Cuba som aj ja obdivuvaj a to okolo Šatku chodím každý deň (čiže Cubov moc neoceňujem) ale tento by bol s inšími kolami fest parádny
Aaale čo ma na tomto inzeráte zaujalo bolo množstvo informácií Však taký popis biku hádam neni ani stránke výrobcu a možnosti predaja ani na eshope...
IceQUEEN som rad, ze som ta pobavil naozaj som netusil, komu ten bike patri/patril. keby ste pockali do polovice decembra, dojdem ho aspon pozriet, ak nie aj kupit. je to naozaj dobra cena a aj velkost by mi mala pasovat. ale som dlhodobo v zahranici, takze mozem len dufat, ze sa dovtedy nepreda...
Fabian, napíš Ježiškovi, možno sa postará o to, aby sme mali s predajom totálnu smolu alebo v najhoršom dovtedy ešte jeden taký niekde nájde
holt, informácie sú základ veď mi aj dalo zabrať všetko preložiť ja, taký "mechanik"
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
rozmery su jedna vec, druha je tvar a tvrdost. zadok ti da jasne najavo, ci je dobre alebo nie. ak chces fizik, volil by som najskor testovacie sedlo. aby si nekupil nieco, co nebude dobre a potom ho nemusel predavat v bazare so stratou.
cestne-komponenty-f25/ake-sedlo-mate-na-cestaku-t20114-195.html
http://www.progresscycle.cz/znacky/fizik/test-centra
Pekný kontrast s tým strašným zábradlím v pozadí.
meridka samozrejme pekna
.
Inak toho Cuba som aj ja obdivuvaj a to okolo Šatku chodím každý deň (čiže Cubov moc neoceňujem) ale tento by bol s inšími kolami fest parádny
Aaale čo ma na tomto inzeráte zaujalo bolo množstvo informácií
holt, informácie sú základ