ahojte. dnes na prechádzke so psom som videl asi 4 vretenice.nikdy som to nejak neriešil,ale dnes som sa v celku zamýšľal čo robiť ak mi psa kúsne vretenica? mám vlčiaka čo má možno 40kg. čítal som,že pes nad 10kg by nemal mať problém sa z toho dostať.a vraj treba minimalizovať pohyb psa. to ho mám 5km domov niesť alebo domov ešte nejak docupká a potom utekať na veterinu? stalo sa tu niekomu niečo podobné?
vďaka,ale to som už všetko prečítal. skoro všetko čo mi dnes google vypľul som prečítal a som o niečo múdrejší.skôr ma zaujímalo či niekto odtiaľto neprispeje s nejakými ďalšími skúsenosťami.
ja mam dve Akita inu, ozajstni lovci, v zahrade ulovia vsetko co prelezie, podlezie plot, no minule nasli uzovku stromovu a zrazu respekt, obe ich daôla, meter tridsat dlha uzovcicka, do pozoru, len naprazdno poskakovali v dostatocnej vzdialenosti, takze asi sa nemusis bat, mal by tam byt prirodzeny instinkt. A navyse vretenica je velmi plachy tvor, ktory sa vcas vie stiahnut. To tie svine uzovky su ovela agresivnejsie a hlavne vrtkejsie. ta pani v tej disk pise ze jej psa uhrizla zmija v potoku, jas som nevidel este zmiju v potoku, skor si myslim, ze to bola uzovka, ta ma okolo zubov tolko svinstva, ze rany sa dokazu poriadne zapalit.
my mame doma dvoch, ale tento ked nahodou nespi o siedmej ako dnes, tak garantujem ze o 22:00 je na 100% tuhy a drichme aj do desiatej ...ale zase cely den je hore. druhemu nerobi problem prist aj o polnoci s loptickou ze sa chce hrat
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
youtube.com/watch?v=rl5E_z27k88&t=
Podla mna to bude nejaký kríženec NO.