Ale o 17:30? Vtedy je na zahradke uz tma. Vtedy si treba vychutnat hmlu, snezenie, jazdu lesom.
Ide o to ze ani dalsi bikeri nevysli. Iba zopar bezcov a bezkyn. Ako stale tvrdim, deli sa zrno od pliev.
jkolo: Jasne ze dojdem. Budes prezleceny za Mikołaja? Spozname ta?
marcopolo, jkolo: s kalendarom sa dohodneme po obhliadke prototypu (teda ak ma *****i a nejaky dojde). Dufal som ale, ze vytvorite aj vy vlastny. Ja som lenivy, tak som s tym vela nespekupoval. Na minulorocnom sa mi pacilo, ze okrem jednej fotky boli po okrajoch dalsie. Hmmm.... Ked sa budem nudit.... mozno.
...takže jeden zo starších sa musel unúvať...zase niekomu nevyšla predpoveď doobeda malo byť jasno, ale Magura dymila ako ETNA poobede už bolo krásne jasno a podľa predpovede malo byť zamračené
Magura ma inspirovala, aj ked vyjazd hore po nocnom snezeni bol uz dost na hrane... najma tie ladove useky pod cerstvym snehom. JozoS: Cely cas (aj v zjazde) bolo vidno vase vcerajsie stopy.
ha, ha, ha...ten ľad pod snehom som včera akosi opomenul, hore kopcom a mali sme problémy to ustať, dokonca Kubo sa vysypal, a hlavne na to esíčku...ale dnes v tom snehu...klobúk dolu...ale si mal aspoň lepšie snehové podmienky pre snowboard
Este toto, len take provizorne pretoze to nebolo fotene z toho isteho miesta (skoda ze mi nenapadlo zapamatat si miesto fotenia a urobit animovany gif - jar, leto, jesen, zima) Ak nezabudnem, tak na buduci rok...
Navrhni nieco. Nieco okrem Smrekovice. Tu niekde blizko, bez aut... Aj tak nepojde nikto, vsetci su chrobacni. Zatial sa hlasi iba Milusa, ty, zelenac (dufam ze sa za to neurazi, ale ty si ho tak nazval ) a ja.
Z tej strany na Maguru uz nevylezies. Este tak zjazd... ale hore . Horko-tazko to ide zo Zlateho.
Uz pri Husitskej studni to vyzera takto... ledva som ten smyk ustal.
Attachment:
P1260219.JPG
Zajtra o 9:00. Sportova hala alebo podla dohodnutej trasy sa pripojit niekde po ceste. Teraz sa odmlcim , ale mozeme sa krutit tam kde pises. Ak by ramo bolo veeeeeeeelmi zle pocasie, zavolame s alebo si napisemem em a dohodneme sa na dalsom postupe. Nedela sa bude riesit zajtra.
Dnes v lese dalsi vééééééééééééééééééľmi mudry polovnik. Dali sme ho dole.... Teda aby bolo jasne, iba slovne.(proti nasim argumentom nemal adekvatnu zakonom podporenu verziu svojej teorie, ze les patri len jemu)
Zajtra NEDELA, 8.12.2013, 9:00 hod., Sportova hala
Trasa: BJ-Kruzlov (okolo Tople)- Barvienok-Griglova roven-Mihalov-BJ - asi 30 km (+dohoda).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale o 17:30? Vtedy je na zahradke uz tma. Vtedy si treba vychutnat hmlu, snezenie, jazdu lesom.
Ide o to ze ani dalsi bikeri nevysli. Iba zopar bezcov a bezkyn. Ako stale tvrdim, deli sa zrno od pliev.
jkolo: Jasne ze dojdem. Budes prezleceny za Mikołaja? Spozname ta?
marcopolo, jkolo: s kalendarom sa dohodneme po obhliadke prototypu (teda ak ma *****i a nejaky dojde). Dufal som ale, ze vytvorite aj vy vlastny. Ja som lenivy, tak som s tym vela nespekupoval. Na minulorocnom sa mi pacilo, ze okrem jednej fotky boli po okrajoch dalsie. Hmmm....
Kazdy ma dva trestne body!
Stump je zazimovany, zimak pripraveny ... hor sa do snehu
Navrhujem ist: BJ-Ceresna-singel Cierna mlaka-Kupele-
Uz pri Husitskej studni to vyzera takto... ledva som ten smyk ustal.
Zajtra o 9:00. Sportova hala alebo podla dohodnutej trasy sa pripojit niekde po ceste. Teraz sa odmlcim
Zajtra NEDELA, 8.12.2013,
Trasa: BJ-Kruzlov (okolo Tople)- Barvienok-Griglova roven-Mihalov-BJ - asi 30 km (+dohoda).
A zopar foto z dneska:
... proti tvojim