Neviem ci pride niekto navyse. Ale to je jedno, ja pojdem hoci aj sam. (Ale dufam, ze nie sam.)
Milusa slubila ze s najvacsou pravdepodobnostou pride. Su to uz nizsie polohy, nadmorska vyska do 500 metrov, takze ak vyrazne nenasnezi, malo by byt snehu maximalne ako dnes na Ceresni. Do vysok porovnatelnych so Zbojnicku studnou sa uz zajtra nepojde.
No, nove bezky by sa zisli. Aj ked dnes to bolo este paradne na bicykli. Hlavne je zvolit spravnu nadmorsku vysku, do akej sa este oplati ist. U nas to dnes bolo 592mnm. Trasa vratane mojej rannej navstevy polovnikov na Mihalove.
To na Cergove tolko snehu pribudlo? Ak to uvidi Aligator, ta me zabije ... kus sa ma oteplit, ak to primrzne, zaklad na bezky uz bude ok ... alebo na bike? .
Už jem vam povil že od becherova, cez Stebnik az po Maguru sa pred tyzdnom vyskytoval medved s 32 cm zadnou nohou? 220-250 kg? Tie Paľove defekty neboli od neho? Presiel mu po papuli a ani si to Palo nevsimol z tej rychlosti
Chcem vidiet fotku tej stopy (tak, aby na nej bolo mozne spoznat miesto = ze je to v Becherove, Stebniku). Aj najposlednejsi polovnik by si ju urobil, aby sa mal cim pochvalit.
Inac to beriem ako standardny polovnicky folklor s cielom odstrasit ludi od navstevy lesa za ucelom nerusenej polovacky pre seba.
Miso neprehanaj, a gps kade sa pohyboval nechces? Alebo jeho zapis vo vrcholovej knihe na magure lebo neuveris? Ste mali poriadne citat vrcholovu knihu ked ste boli hore ci sa nahodou nepodpisal. Mam to od kolegov co tam robia a my sa navzajom nestrasime ale debatuje o lese. Ale taky zatulany len je vraj, brloh ma na polskej strane, uz sa asi ulozil na zimny spanok ked nakurilo tolko snehu.
Jasne. Ak mas GPS tak daj. Ale pokial budu polovnici ucelovo klamat tak im budem verit akurat tak hadi prd. Aj ten polovnik v sobotu na zltej znacke na Ceresnu co taral dve na tri tvrdil, ze je nielen polovnik, ale aj lesnik. Ale lesny zakon nepoznal. Alebo skor nechcel poznat. Snazil sa ho prezentovat tak, ako to vyhovovalo prave jemu. Normalne do oci klamal.
Takze vdaka za upozornenie a ... nic sa nemeni. Len by sa mal radsej vratit do Polska aby ho chudaka neodbachli namiesto divej svine.
A ze to ide aj normalne som sa presvedcil v nedelu na Mihalove. Tam sme si s polovnikom povedali kedy a kam idu oni, kam ja, poziadal ma kde ist nemame (po svahu k Topli), povedal kam mozeme (po hrebeni na Kruzlov) a bolo. Spokojni aj oni, aj my.
BTW:
1. vrcholovu knihu na Magure som cital v piatok... sa nezapisal.
2. vdaka za opravu vyhliadky na Zborovsky hrad. Uz nedolamem ruky nohy.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Milusa slubila ze s najvacsou pravdepodobnostou pride. Su to uz nizsie polohy, nadmorska vyska do 500 metrov, takze ak vyrazne nenasnezi, malo by byt snehu maximalne ako dnes na Ceresni. Do vysok porovnatelnych so Zbojnicku studnou sa uz zajtra nepojde.
...ktoremu predchadzal pad, trochu krivam, ale snad to zajtra rozpedalujem
Mal by sa este pridat Simon a Hary
nabuduce už budu fotky na bežkach
To na Cergove tolko snehu pribudlo? Ak to uvidi Aligator, ta me zabije
Jedna z dneska ...
BTW: zaujimalo by ma, co dnes mazal
Komentár súboru: ...stadiaľ prišli, neviete kto to bol?
Bolo to 6 statočných(siedmy sa odpojil pri Kružľove).Zopar foto.
Pajdo: trocha osekaj, nech tak neskacem...
Su tam dvaja. jeden pre Pajda a jeden pre jkola (vzdy chcel ist cez Krive).
Inac to beriem ako standardny polovnicky folklor s cielom odstrasit ludi od navstevy lesa za ucelom nerusenej polovacky pre seba.
Takze vdaka za upozornenie a ... nic sa nemeni. Len by sa mal radsej vratit do Polska aby ho chudaka neodbachli namiesto divej svine.
A ze to ide aj normalne som sa presvedcil v nedelu na Mihalove. Tam sme si s polovnikom povedali kedy a kam idu oni, kam ja, poziadal ma kde ist nemame (po svahu k Topli), povedal kam mozeme (po hrebeni na Kruzlov) a bolo. Spokojni aj oni, aj my.
BTW:
1. vrcholovu knihu na Magure som cital v piatok...
2. vdaka za opravu vyhliadky na Zborovsky hrad. Uz nedolamem ruky nohy.