mne sa na tom bianchi akurát to plastové koliečko v zadnom kolese nepáči.. nie že by ho malo kvôli tomu odfúknuť z cesty , ale pokiaľ je poriadne nastavený šalter je to zbytočné tam... (..a škoda že je z opačnej strany odfotený )
Vcera vecer som konecne doskladal. Váha ukazala 5,78 kg takze zatial spokojnost. Jazdne vlastnosti som na lade a po par puncoch velmi posudit nedokazal ale domov som dosiel cely, takze asi ok. Lepsie fotky mozno neskor.
JoKo: ja pre zmenu nerozumiem Tvojej poslednej vete - ja som nič nikde nezavesil ani neprskal. Mne osobne pripadá byť ten bicykel poskladaný vkusne, teda až na tie bočné vývody bowdenov na starom Shimane, tak som tajne dúfal, že ma v tomto podporíš.
Chalani tak ten plastový krúžok zo zadného kolesa je už preč, sedlovka išla vyššie, len zatiaľ nemám skoro nič najazdené, nie je teraz v zime kedy.
Podložky pod predstavcom - zatiaľ mi to takto vyhovovalo, ale keďže sedlovku už nemôžem veľmi dvíhať (už je vyššie ako na foto), lebo nohy mám tak akurát voči pedálom, tak je možné že uberiem z podložiek, to chce ale vyskúšať na ceste.
Shimano je tam Tiagra, pre mňa ako začiatočníka to stačí.
Rám je 59-ka, rozhodoval som sa ešte medzi 61-kou, ale tá je rovnako veľká, len má vyšší predný diel kde sú riadítka. Nemám zas 2 metre
To asi myslel že už na takmer všetkých sadách od SHIMANA sú už bovdeny z radenia vedené pod omotávkou na "baranoch" už len Tiagra a Sora zostali po "starom" ak nerátam ešte no name radiace páky typu ST 2400 .....
inak Bianchi pekný - nech ti slúži
A to staré Shimano, ako myslíš že staré? Mala by to byť nová Tiagra..?
ako už písal Lubik, keď sú bowdeny vedené pod omotávkou, tak to opticky vyzerá lepšie, ale na funkčnosť to vplyv nemá, takže sa tým vôbec nezaoberaj...
Vcera vecer som konecne doskladal. Váha ukazala 5,78 kg takze zatial spokojnost. Jazdne vlastnosti som na lade a po par puncoch velmi posudit nedokazal ale domov som dosiel cely, takze asi ok. Lepsie fotky mozno neskor.
Aj ja by som radšej jazdil, ale nemám oblečenie do takého počasia ako je vonku, takže sa potim na trenazeri. Dávam na frak tomu rámu, tým jak sa mirne kolisam pri pedalovaní. Čím väčšia záťaž tým horšie. V tomto majú navrch valce.. a tí čo jazdia aj v tomto počasí duplom...
Veľa už bolo o tom písané, ale skutočnú predstavu o tom asi aké pnutia zadržiava upnutie v tom trenazeri som získal až na vlastnej "koži". Samozrejme že na tom nejazdim tak dlho, ale nohami točím v kuse, podľa tréningového dvd. 100rpm počas celého 45-60min treningu... A pridavam len záťaž podľa pokinov. A v tedy sa vyklanam trochu viac.
Vybehol som s tym na zahradu. Stlpik budem riesit radsej az na jar ale do pozitivu som ho daval kvoli tuhosti, s 2,5 cm podloziek pod predstavcom sa mi zdalo, ze sa to dost kruti. Kompakty som zvazoval ale potreboval by som poskusat viacero modelov, co mi sadne. Kolesa su Xentis squad 2.5, musim ale kupit este druhe na trenazer a jarne jazdenie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ide najmä o 5 cm podložiek pod predstavcom - o 2 cm väčší rám by ovešaný vyzeral úplne inak.
Už pekných pár rokov vlastnia Bianchi švédi...
Nerozumiem jednému - zavesíš fotku, pýtaš sa na názor a keď niečo napíšem, tak prskáš...
Podložky pod predstavcom - zatiaľ mi to takto vyhovovalo, ale keďže sedlovku už nemôžem veľmi dvíhať (už je vyššie ako na foto), lebo nohy mám tak akurát voči pedálom, tak je možné že uberiem z podložiek, to chce ale vyskúšať na ceste.
Shimano je tam Tiagra, pre mňa ako začiatočníka to stačí.
Rám je 59-ka, rozhodoval som sa ešte medzi 61-kou, ale tá je rovnako veľká, len má vyšší predný diel kde sú riadítka. Nemám zas 2 metre
inak Bianchi pekný - nech ti slúži
ako už písal Lubik, keď sú bowdeny vedené pod omotávkou, tak to opticky vyzerá lepšie, ale na funkčnosť to vplyv nemá, takže sa tým vôbec nezaoberaj...
Čau, čo sú to za kolesá? equinox? asi nie.
Teším sa na lepšie foto
Radšej by som jazdil, ale keď sa nedá, aj fotenie poteší
edit: sorry, tak nie